Iz Neuma u Rio: Cijena odlaska u Brazil 12 tisuća KM – banke će nuditi nenamjenske kredite!

  0

  Odlazak u Brazil na Svjetsko prvenstvo u nogometu je nešto o čemu se već uvelike priča. Po raznim forumima i društvenim mrežama najvjerniji fanovi već su se počeli raspitivati koliko će ih ovo zadovoljstvo koštati, a mnogo je i onih koji su počeli štedjeti novac i koji ne namjeravaju propustiti nijednu utakmicu koju BiH odigra.

  Ovo zadovoljstvo neće biti nimalo jeftino, a prve procjene direktorice turističke agencije Relax tours Fatime Jašarević su da bi ovo zadovoljstvo građane BiH moglo koštati između šest i sedam tisuća maraka. U ovu cijenu uključeni su prijevoz i smještaj u luksuznom hotelu.

  – Za sada još nismo napravili konkretnu ponudu, ali sigurno je da ćemo je imati u prosincu nakon izvlačenja grupa, dok vidimo s kim i gdje će BiH igrati. Ponuda će uključivati avionski prijevoz, a vrlo je moguće da dogovorimo i brodski, kazala je za Oslobođenje Jašarević.

  Direktor Centrotoursa Sarajevo Muamer Lutvić, kazao je da neke turističke agencije prave ponude a da nikad nisu bile u Brazilu i daju nerealne cijene. Lutvić podsjeća da je BiH udaljena od Brazila 17.000 kilometara.

  Pretpostavljajući kako će zanimanje za odlazak u Brazil biti veliko u sarajevskoj agenciji “Relax tours” planiraju ponuditi čak i da se preko Atlantika putuje brodom. No, pitanje je koliko je potencijalnih putnika spremno provesti oko 20 dana putujući u jednom smjeru?!

  – Cijene letova za Brazil i sada su visoke, a zamislite kakve će biti tada, kada će interes za smještaj i prijevoz biti ogroman. Mi smo napravili program od 15 dana u koji smo uračunali 12 noćenja, prijevoz iz BiH i nazad, te dva leta unutar Brazila. Za koje gradove to ćemo znati nakon izvlačenja grupa 6. prosinca, kazao je Lutvić i dodao kako je početna cijena ovog aranžmana 3.990 eura, a može rasti i do 6.000 eura.

  Cijene ulaznica za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine kretat će se od 15 do 990 dolara, a ulaznice za skupnu fazu natjecanja za strane navijače kreću se od 80 do 175 eura, priopćila je ranije Međunarodna nogometna federacija FIFA.

  U bankama u BiH ne isključuju mogućnost uvođenja posebnih kreditnih aranžmana samo za ovu priliku.

  “Zanimljiva bi bila opcija da se nenamjenski kredit ponudi po još povoljnijim uslovima ili nižim naknadama za klijente koji će njime uplatiti turistički aranžman za Brazil”, najavio je direktor marketinga Hypo banke Petar Stefanović.
  pogled.ba

  facebook komentari