IZBACI PARTIJU I USPJET ĆEŠ (IV.)

7

Kad vas nešto krene dobro, onda stvarno krene. No, nije to toliko iznenađujuće da nas je nešto „krenulo“ zbog ekstra situacije, već zbog samo jedne kratke rečenice u kojoj je „sva pamet svita“ i „tajna“ uspjeha RH, a glasi:

IZBACI PARTIJU I USPJET ĆEŠ!

Nakon objave DZS da je BDP narastao u prvom tromjesečju 2,7 %, da je 31.08.2016. isti DZS objavio da je BDP narastao i u drugom tromjesečju 2016. za 2,8 %, jedino što možemo zaključiti pa i oni manje stručni, da je sva „filozofija“ uspjeha RH u poviše naglašenoj kratkoj rečenici i samom naslovu.

ŠOK ZA PARTIJU I NJENE SATELITE
Danas, 02.09.2016. DZS objavio je prve rezultate PROMET U TRGOVINI NA MALO U SRPNJU 2016.

graf01

Osobnom i kratkom metodologijom obrade podataka za svako tromjesečje u godini, već sad nas na temelju samo ove jedne informacije, upućuje da će rast BDP-a u trećem tromjesečju 2016. biti  veći od 3 %  ( 3,2 %)!

Kako je sve usko povezano s ostalim mjerilima o rastu BDP-a, kad jedna „stvar“ vuče za sobom i drugu(e), ako bi svi podatci bili slični ovom iz srpnja, tada će rast BDP-a biti i veći, a oni koji se razumiju u ovo što pišem znaju to vrlo dobro i puno bolje od moje malenkosti.

( Kako vas ne bih opteretio da će te podatke sigurno i potvrditi, službeni podatci o broju noćenja u srpnju, a što za sobom vuče povećanje izvoza (roba i usluga) kao i veću pokrivenost uvoza izvozom, …..)

Iako sam realan i optimističan, dužnost mi je da se kao analitičar suzdržim od krajnje procjene rasta BDP-a za treće tromjesečje iz više razloga, a jedan od njih je i „a kako ću vas, vjerne čitatelje portala Kamenjar izvještavati o dobrim vijestima redovno ako sad sve napišem“.

Ovog trenutka ne znam točno kako se osjećaju „Partijaši sa svojim satelitima“, ali sigurno znam da su pod stanjem dubokog ŠOKA, jer se sve dobre stvari događaju počevši od onog trenutka kad je svima bilo jasno da Partija sa svojim „satelitima“ neće obnašati vlast u RH (iako su još mnogi „instrumenti vlasti“ u njihovim rukama, ali nedovoljno da mogu nastaviti svoju rušilačku ideologiju).

( Hrvatima izgleda još  nije u potpunosti jasno koliko smo izgubili na svim područjima za vrijeme 4 godine obnašanja vlasti bivše, bivše Kukuriku Kukulele Koalicijske vlasti u RH na čelu s Partijom! )

HRVATICE I HRVATI, radujmo se jer Hrvatska ide dalje unatoč i usprkos!

Milivoj Lokas/Kamenjar.com

IZBACI PARTIJU I USPJET ĆEŠ (III.)

IZBACI PARTIJU I USPJET ĆEŠ (II.)

IZBACI PARTIJU I USPJET ĆEŠ (I.)

facebook komentari

 • EMINƎM

  Hrvatska ide u pravom smjeru bez partije, a brojevi na njihovu nesreću neumoljivi. Hvala gospodine Lokas na odličnim vijestima.

  • Milivoj Lokas

   Poštovani EMINƎM, hvala Vama na čitanju i razumijevanju. Ovo je uistinu najveća pozitivna gospodarska vijest od 2007. godine! Radostan sam zbog toga i nadam se da nisam usamljen u radosti.

   • EMINƎM

    Poštovani gospodine Lokas podrazumijeva se da je u Hrvatskoj više onih koje raduju dobre vijesti.
    I toplo se nadam da će istina pobijediti šarenu lažu.
    Još jedan veliki Pozdrav g. Lokas s željom da i dalje ustrajete na izvrsnosti.

 • kršni

  A “levi” će narodu “urbi et orbi” objaviti da su njihovi planovi i projekti zaslužni za to! To treba preduhritriti, ne čita svatko Kamenjar. Čita se nažalost 24 sata!

 • kvaternik

  Hrvatska bez partije – NAPRIJED!!!

  • kostresh

   …sa sinovima/kcerima i unucima partijasa na svim glavnim pozicijama vlasti i dragovoljcima po zatvorima ili na cekanju za tuzbu suda u beogradu ili sarajevu?
   bez lustracije nema Kroacije. bez istine nema slobode ni demokracije.

   • kvaternik

    tocno! bez lustracije nema Kroacije, jer bi lustracija skinula sinove i kceri partijasa koji se danas bore protiv lustracije! drugim rijecime: zelimo Hrvatsku bez partije!!!