Izetbegović tužio Radončića, Avaz i Večernji list zbog kletve

2
[quote]Ove tužbe, navedeno je u priopćenju pristiglom iz Ureda člana Predsjedništva BiH, odnose se na “niz neistina i teških optužbi” koje je na račun Izetbegovića izrekao Fahrudin Radončić u svojstvu ministra sigurnosti, u intervjuu objavljenom 18. svibnja 2013. u “Večernjem listu”, odnosno njegovom podlistku “Obzor” kao i na seriju klevetničkih tekstova objavljenih u dnevnom listu “Dnevni avaz”, navedeno je u priopćenju.[/quote]

Član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović, putem opunomoćenih odvjetnika, predao je Osnovnom sudu u Sarajevu tužbe zbog klevete protiv Fahrudina Radončića, “Avaz – roto pressa” d.o.o. i “Večernjeg lista BH” d.o.o..

Ove tužbe, navedeno je u priopćenju pristiglom iz Ureda člana Predsjedništva BiH, odnose se na “niz neistina i teških optužbi” koje je na račun Izetbegovića izrekao Fahrudin Radončić u svojstvu ministra sigurnosti, u intervjuu objavljenom 18. svibnja 2013. u “Večernjem listu”, odnosno njegovom podlistku “Obzor” kao i na seriju klevetničkih tekstova objavljenih u dnevnom listu “Dnevni avaz”, navedeno je u priopćenju.

dnevno.ba

facebook komentari

  • Trendafil Karanfilov

    Fakir protiv Ćorkana

  • Trendafil Karanfilov

    Fakir protiv Ćorkana