Izgledno je da će se ratni huškač i četnički vojvoda Vojislav Šešelj izvući bez presude nakon što je obolio od zloćudnog oblika čambe!

6

Liječnici u Haagu sumnjaju kako je ratnom huškaču, predsjedniku Srpske radikalne stranke i četničkom vojvodi Vojislavu Šešelju ozbiljno narušeno zdravlje. Kako prenose regionalni mediji prve procjene stručnjaka su zasad ustvrdile kako je riječ o raku debelog crijeva.

Šešelj je inače imao zdravstvenih problema, oboljenje mozga i zdravog razuma, narušen sustav vrijednosti, iskompliciranih i raznim somatskim oboljenjima.

Od Haaškog suda predstavnici Srpske radikalne stranke su tada zatražili da im Haaški sud omogući tim srpskih liječnika, koji bi bio vođen iscjeljiteljem Milanom Tarotom, za što se složio i Šešelj.

Od početka 2012. godine Šešelj je već dva puta proveo u bolnici zbog zdravstvenih problema te mu je 12. siječnja ugrađen pacemaker.

Podsjetimo kako je Šešelj od 2003. godine u zatvoru te mu se sudi od jeseni 2007. godine po optužnici za ratne zločine nad Hrvatima i muslimanima tijekom rata u Hrvatskoj i BiH od 1991. do 1993. godine.

kamenjar.com

[vsw id=”TCFS6F4TXEI” source=”youtube” width=”625″ height=”400″ autoplay=”no”]

facebook komentari

 • peppermintt

  bivši katolik ….

  • Dikembe

   ..posrbljeni turčin 🙂

 • peppermintt

  bivši katolik ….

  • Dikembe

   ..posrbljeni turčin 🙂

 • Vacca, the mljac

  Neka mu je nečativi u pomoći – i u danu i u noći.

 • Vacca, the mljac

  Neka mu je nečativi u pomoći – i u danu i u noći.