Jasmina Jovev: Veselim se tužbi!

0

[pullquote_left]Upitana boji li se tužbe koju je protiv nje najavila županica Lovrić Merzel, Jovev je izjavila kako se tužbi veseli. [/pullquote_left]

[divider]

.

Bivša šefica kabineta županice Merzel, Jasmina Jovev, nakon emisije Nedjeljom u 2 kratko je razgovarala s novinarima. 

Kazala je kako ju nije nazvala županica Lovrić Merzel nakon emisije i ne očekuje njen poziv, javljaju 24 sata.

Nadam se da će neke stvari sada pokrenuti, rekla je te da očekuje da će se ubrzati istraga.

Ponovno je objasnila novinarima da je u nekoliko slučajeva dobila naređenje da određene račune koje nije napravila Županija pravda nekim događajima koje je morala izmisliti.

Ja sam to činila određeno vrijeme kako bi zapravo prikupila podatke i dokaze. Radila sam to šest, sedam mjeseci i kad sam prikupila dovoljno materijala sve sam predala Uskoku – rekla je Jovev.

Ne, ja se tužbi doista veselim. Ja ću onda imati priliku da kažem i puno više nego što sam danas rekla, jer ne radi se ovdje samo o jednom ili dva slučaja. Ja sam predala na desetke ovakvih inkriminirajućih slučajeva s dokazima i svime što sam rekla.

Ponovila je kako je županica od nje tražila da falsificira račune.

To je potpuno točno. Podnijela sam niz dokaza za to. Račune koje nikada nije napravila županija, neki njezin dužnosnik, protokol ili nešto slično, tražilo se da se povedu kao županijski računi i plate. Imam informacije da je riječ o privatnim stranačkim računima, rekla je Jovev za Dnevnik Nove TV.

VL

facebook komentari