Jelena Rozga i Sinergija večeras zabavljaju brucoše u Mostaru: Osvojite ulaznice

3

”Izuzetno se radujem ponovnom dolasku u Mostar. Iako sam već govorila mnogo puta, opet ću ponoviti, moje prvo live izvođenje ‘‘Bižuterije’‘, pjesme koja je promijenila puno toga u mom životu, bilo je upravo u vašem gradu, što je i razlog više moje emotivne vezanosti za Mostar’‘, otkrila je Jelena Rozga povodom svog nastupa na ”Brucošijadi 2014’” koja će se održati u četvrtak u dvorani na Bijelom Brijegu u Mostaru.

Karlovac, 05.09.2013 - Jelena Rozga nastupila na Karlovackim danima pivaKraljica hrvatske estrade najavila je ludu zabavu, puno lijepih pjesama i plesa.
Da je miljenica publike, pokazuje i veliki interes za njezin koncert u Mostaru, ne samo brucoša i starijih studenata, nego i brojnih drugih fanova.

Organizatori su za one najvjernije u pretprodaju pustili ograničen broj ulaznica po nižim, pretprodajnim cijenama – 8 KM za studente i 10 KM za sve ostale, koje se mogu kupiti na info pultu Mepas Mall-a, Forest lounge baru u Orci, te uredu Studentskog zbora od 9 do 14 sati.

U suradnji s agencijom PRimera dijelimo 3×2 karte. Drage brucošice i brucoši, pošaljite nam Vaše ime, prezime i kontakt na [email protected] i možda baš vi osvojite ulaznice za ovogodišnju Brucošijadu. Napomena: e-mail naslovite ‘brucošijada’.

Zagrijavanje za tradicionalnu brucošku večer povjereno je odličnom domaćem bendu Sinergiji, koji će započeti sa svirkom već u 20 sati.

‘‘Nikako nemojte propustiti njihov nastup, ali ni priliku da sudjelujete u izvlačenju bogate tombole u kojoj će sudjelovati svi posjetitelji sa ulaznicama, koji u dvoranu uđu do 22 sata.Bit će tu zanimljivih nagrada-od tableta do slatkih paketa, a sponzori tombole su HT Eronet, Mepas, Mepas Mall i Pink Panter’‘, otkrio je Vedran Biokšić, predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

Brucošijadu su podržali HT Eronet, Ožujsko, Turistička zajednica HNŽ-a, Džajić commerce, Namex, hotel Bristol, Delta security, Studentski centar Mostar, a medijski Media Res, Bljesak.info, pogled.ba, jabuka.tv, Radio plus, Mostarska panorama, Običan radio i Dnevni list.  (bljesak.info)

>>Rozga u Mostaru, Severina u Širokom Brijegu

facebook komentari

 • peppermintt

  njeni koncerti budu skroz ok, osim kad je s onim bajagetinom 😛

  • 1diablo

   je skroz ok… eeee,ruke mu se pozlatile ko je ovo slika.. 🙂

   • peppermintt

    :))) nego jes se glacno brzo će koncert 😉