Joe Šimunić prelazi u Široki Brijeg!?

2

Dinamov kapetan Joe Šimunić ove će zime, nakon tri i pol godine igranja za maksimirske Modre, po svemu sudeći napustiti Maksimir, a karijeru će, najvjerojatnije, nastaviti u Širokom Brijegu, vodećoj momčadi bh. lige.

– Sa Šimunićem sam dobar prijatelj, baš smo se nedavno vidjeli i pozdravili. Jako ga cijenim kao igrača i kao čovjeka. Bili bismo itekako počašćeni da dođe u naš klub, prenosi lokalni ABC portal izjavu Zlatana Mije Jelića, predsjednika vodeće momčadi bh. lige.

Nakon isteka zabrane igranja za reprezentaciju javnost očekuje da popularni Joe barem još jednom odjene kockasti dres. Ako ne u službenoj utakmici onda svakako na oproštaju od Vatrenih.

– Kod nas bi imao idealne uvjete pripremiti se za povratak u reprezentaciju, a istodobno bi nam pomogao osvojiti naslov prvaka BiH i zaigrati u Europi. Ove sezone imamo samo jedan poraz, i to od autsajdera. Jedino moramo vidjeti može li se Šimunić uklopiti u naše financijske okvire, zaključuje Jelić.

Izvori bliski Maksimirskoj 128, smatraju da je transfer gotovo sigurna stvar.

facebook komentari

  • diablo

    Ništa od prelaska..

  • Gabro Vuskic

    Bolje bi bilo da je naš VELIKI JOE ŠIMUNIć sa svojim hrvatstvom otišao tamo gdje nema dovoljno hrvatstva, umjesto u Široki Brijeg gdje ima “hrvatstva” i za izvoz. Čitao sam negdje da je general Maks Luburić neke svoje vjerene Odporaše slao u gnjezdo jugoslavenstva kako bi Hrvate jugoslavenske orijentacije prekalemio u Hrvate.