Josip Đakić: Neću se ispričati Kovačiću, stojim iza svoje izjave

7

Iako potpredsjednik Vlade i ministar uprave Ivan Kovačić (MOST)zahtjeva ispriku HDZ-ovog zastupnika Josipa Đakića koji je kazao kako je Kovačić primanjem Višnje Tafre i Vesne Nađ za svoje suradnice donio jednu podlu odluku, Đakić sad kaže kako se neće ispričati.

U telefonskom razgovoru za N1 Josip Đakić je kazao kako iza svoje izjave stoji te kako se nema namjeru ispričati Kovačiću.

Iz Vlade pak poručuju kako je imenovanje Tafre i Nađ provedeno po zakonu i kako od Kovačićeve ostavke neće biti ništa.

‘Nema ostavke ministra Ivana Kovačića. Višnja Tafra imenovana je odlukom Vlade nakon javnog natječaja. Vesna Nađ premještena je sporazumno nakon isteka tzv. prava 6 plus 6 na mjesto sukladno njezinim kvalifikacijama.

Sve je u obavljeno u dogovoru ministra uprave Ivana Kovačića i ministra branitelja Tomislava Medveda – priopćeno je iz Vlade.

MOSTOV MINISTAR UPRAVE PRIJETI OSTAVKOM AKO NE DOBIJE ISPRIKU

facebook komentari

 • Luka Dragan

  Podržavam Đakiça, a nikakve štete neçe biti ako ode Kovačić

  • sjena

   Biti ću iskren, do danas nije jasan rezon toga čovjeka !!

 • Plavac Plavi

  Bravo Đakiću!! Neka se derište samo dere!!

 • Ivan Tetkovic

  Visnja Tafra je bliska koleginica Kovacieve majke,pa sada tko to kaze tko to laze da je UDBBA samo krala,a ne KLALA i UBIJALA.Uskoro ce cijela vlada metastazirati od opasne bolesti koja se zove UDBOFILIJA.(bravo DJAKICU 5+)

 • Ivan Tetkovic

  Morao je izaci u susret tetki Visnji da se mama ne naljuti!

 • dom domac

  Iii mi ne kuzmo te njihove igre,ili oni ne kuze sta treba..ako je jedna Vesna Nađi bila pomocnik u ministrastvu branitelja i nju su branitelji oznacili kao sobu izrazitog nepijateljakog stava prema njima,zasto opet ona?Ne kuzim..ako je procetnicki kadar neka se makne

 • kršni

  Stalno radimo u korist vlastite štete! Jel to nešto što se može razumijeti? Nipošto, to je nešto što me svaki put izbaci iz takta jer ispada da su nam ruke uvijek vezane….