Josipović predaje predsjedničke dužnosti Kolindi Grabar-Kitarović (VIDEO)

2

Ivo Josipović danas je obavio primopredaju dužnosti Kolindi Grabar-Kitarović na Pantovčaku. Ona se ipak dogodila uz prisutnost medija, a ne kako je ranije najavljivano bez kamera i novinara.


U Uredu predsjednika održat će se primopredaja dužnosti između predsjednika Ive Josipovića i izabrane predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović. Primopredaja na Pantovčaku bit će obavljena u 17.30. Iz Ureda predsjednika poslana je obavijest redakcijama o tome da će događaj moći pratiti mediji.

479d5d38134f447b364103bbeb61a775
Foto: Boris Ščitar/Večernji list

Josipović je ranije objasnio da će se danas na primopredaji dužnosti na Pantovčaku susresti savjetnici, a on će razgovarati sa Kolindom Grabar-Kitarović.

Ona ima svoj program, zašto da joj ja dajem savjete – rekao je Josipović te dodao kako su timovi dogovorili da se primopredaja ne snima, od čega se očito kasnije odustalo.

Nema se tu ništa posebno za snimati – kazao je ranije Josipović te dodao da će Kolindi Grabar-Kitarović sigurno “stisnuti ruku s vama ili bez vas”. Prema posljednjem priopćenju Ureda predsjednika taj stisak ruke će ipak biti zabilježen za povijest.

Tijek primopredaje možete pratiti Ovdje

[ad id=”40551″]

facebook komentari

  • Lilith

    Ode! Otišao je!

    • i nemaga. Sada će tražiti posao, bilo onaj svoje struke ili bilo koji drugi. Ali nemojmo se iznenaditi da on ta – bilo koji – posao nađe baš u njegovu omiljenom Beogradu.