Kada nas muškarci obožavaju?

3

Definitivno nismo ni svjesne koliko smo često seksi u njihovim očima…

jastuci
1. NVš izraz lica kada dobijete kompliment, koji je kombinacija zbunjenosti, sreće, sramežljivosti i iznenađenja muškarcima je jako seksi.

2. Smijanje svim srcem. Možda mislite kako glupavo izgledate kada umirete od smijeha, no činjenica je da su muškarci više puta potvrdili kako im je to seksi i neodoljivo. Još ako zaplačete od smijeha…..

3. Kada plešete kao da vas doista nitko ne gleda. Ima nešto u tim spontanim pokretima, kretnjama, što muškarce pali puno više nego svi oni pokreti kada se svim silama trudimo biti seksi.

4. Kada ste malčice pripiti i neodoljivo simpatični. Kada ste doslovno kao veliko dijete koje se cijelo vrijeme smije, šali, valja gluposti, pleše… Kada ste u potpunosti opušteni i riješeni svih strahova, ali ste daleeeeko od pijanstva.

5. Kada pokažete svoju unutarnju snagu. Na primjer kada se izvrsno snađete u teškoj ili napetoj situaciji, kada ju ‘odradite’ glatko, smireno i samopouzdano i kada odajete dojam da ne postoji situacija koju niste u stanju riješiti.

6. Kada ste u ‘neprivlačnom’ kućnom izdanju, bez frizure, bez makeupa, bez prekrasne odjeće na sebi, ali u odijelu samopouzdanja, smirenosti i potpune opuštenosti.

facebook komentari

 • peppermintt

  pa obožavaju nas uvik, sam se ponekad prave :)))

  • diablo

   :)))

   • peppermintt

    eto sad se praviš kofole 😛 :))))