KAJIN: ‘SAD se je po neslobodi medija približila Istri’

5

Samo dvije velike američke tiskovine podržavale su Trumpa, a 57 ih je podržavalo Hillary. Prema The Hillu Hillary je imala 97% medijske podrške, a Trump 3%. Hillary je imala 96% donacija medija, a Trump 4%. Mnogi smatraju da su ovi mediji označili sumrak objektivnosti medija. SAD se  je po neslobodi medija približila Istri. Zato je dobro da je Trump pobijedio. Zbog sloboda koje će ponovo procvasti.

Za Trumpa je glasala američka radnička klasa. To govori da su radnici za njega, a da bi bili mora da je taj milijarder bio korektan do njih. Tko je protiv njega- oni koji neće raditi i mediji koje nije želio financirati, kao što u HR rade političke elite, ali javnim, a ne svojim novcem. Konačno, cijeli politički vrh u HR drži američka ambasada čije je kadrove postavila Hillary Clinton.

Nadalje, Trump simbolizira sve što ovaj IDS nije – da se do milijuna može radom, a ne samo pretvaranjem javnog u privatno i varanjem sirotinje gdje se kupuje za 1, a potom preprodaje za 100. Bit je da bi se trebala promijeniti zlokobna politika Obame i Hillary spram Afrike i Bliskog istoka koja je ne samo razorila ta područja, već i destabilizirala Europu. “Sada svi navijamo za njega”, rekao je Obama i časno postupio, komentirao je bivši saborski zastupnik Damir Kajin.

facebook komentari

 • Agromentum

  Istra, po svojem potencijalu bi morala biti mali motor u hrvatskom gospodarstvu – s težištem na turizam. Ali ne, novac im nestaje ko’ proljetni snig.

  • živko

   bojim se da ne financiraju antihrvatske elemente diljem hrvatske a možda i u srbiji i to proračunskim novcem ,lažljivi miletić prodaje floskule narodu o milijunima koje istra daje više državi nego što dobiju

  • sjena

   Hrvati istre zaboravljaju ,kako ih se tijekom rata ekonomski izvukla ideja Predsjednika Tuđmana,(koja se ostvarila ) prognani Hrvati su bili smješteni u hotelima ,a država je plačala smještaj ,što je pomoglo hotelijerstvu jer je promet od turizma bio slab !!

 • sjena

  Gosp.Kajin ,sjećam Vas se od Vaših početaka,ne znam ,ali mislim da ste doživjeli prosvjetlenje ,no u svakom slučaju se slažem sa vama !

  • Malleus_Haereticorum

   Damir Kajin je na dobru putu da postane ljudsko biće, čovjek sa srcem od mesa a ne od kamena. Nema tomu tako dugo, prije godinu i nekoliko mjeseci, kad je Kajin bio govorio o izbjegličkoj krizi na način koji je čak bio u skladu s hrvatskim nacionalnim interesima. Naravno da se je zbog toga sukobio s crvenim fašistima, pa mu je jedan od njih, vodena glava Jergović, bio prilijepio epitet „uplašeni fašist“. E pa, tko od vodene glave Jergovića dobije takav epitet, taj zaista nešto i vrijedi.