Karamarko: Hvala Bogu da je Josipović otišao, opsjednut je ustašama (video)

1

Tomislav Karamarko osvrnuo se na intervju Ive Josipovića za N1 televiziju u kojem je rekao da ustaške zmije i dalje ne spavaju.

“Tko nas stalno vraća u prošlost? Jedini tko ne spava je ovaj narod i mi jer nam se na leđa navalila bijeda i siromaštvo u režiji Ive Josipovića koji spominje neke ustaške zmije i aktualne Vlade. Ta opsjednutost s ustaškim zmijama je nevjerojatna.

S druge strane, tko nas stalno vraća u prošlost? Pa možda bismo mi mogli progovoriti i pokušali smo progovoriti o boljševičko komunističkim zmijama koje su progonile i ubijale hrvatske ljude vani pa su nam pričali da govorimo o prošlosti.

Zašutili smo, znate zašto? Zato što se želimo baviti gospodarstvom. Jer smo opsjednuti gospodarstvom, a on opet o ustaškim zmijama, i to sad kad je otišao. Hvala Bogu da je otišao”, komentirao je predsjednik HDZ-a.

Rekao je da on osobno vremena za Facebook nema. ‘Ja dođem navečer doma kasno, pogledam vijesti, pogledam ono što bi me zanimalo, prelistam nekakve portale i informiram se. A da bih išao polemizirati s ljudima na Facebook… Pa pogledajte kakvog smo predsjednika imali… Koji je visio na Facebooku… Za upitati se, doista…’, rekao je Karamarko.

[ad id=”40551″]

facebook komentari

  • Alan B’Stard

    Ova je dobra: “Pa pogledajte kakvog smo predsjednika imali… Koji je visio na Facebooku… Za upitati se, doista…” ..