Kaznena prijava protiv Gorana Radmana

3

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara podnio je kaznenu prijavu protiv Gorana Radmana zbog terora koji provodi nad zaposlenicima, primjenom samovoljnog, protuustavnog i protuzakonitog Etičkog kodeksa za novinare i kreativno osoblje,  zbog zloupotrebe položaja i ovlasti, te zbog kršenja ustavnih odredbi.

Mnoga od ovih kršenja jasno su vidljiva u slučaju otkaza novinarki Karolini Vidović Krišto, koji nije povučen unatoč jasnom ukazivanju na nezakonitost od sindikata HRT-a, HHO-a i HND-a.

Zahvaljujući Hrvatskom helsinškom odboru i SOHV, hrvatska je javnost saznala za sve detalje nezakonitog otkaza Karolini Vidović Krišto, te za ostalo protuzakonito i protuustavno postupanje Glavnog ravnatelja HRT-a Gorana Radmana.

Za djela kojima se tereti pripadnik Goran Radman, predviđene su kazne od jedne do devet godine zatvora.

Pozivamo sve koji imaju saznanja i dokaze za protuzakonito i/ ili protuustavno postupanje Gorana Radmana u drugim i sličnim slučajevima da se obrate Hrvatskom helsinškom odboru ili Stožeru za obranu hrvatskog Vukovara.

Kaznena prijava protiv Gorana Radmana iz Zagreba, glavnog ravnatelja HRT-a.

Osumnjičeni – Goran Radman, iz Zagreba, –Glavni ravnatelj HRTa.

[document url=”http://kamenjar.com/wp-content/uploads/2015/02/Kaznena-prijava-Goran-Radman.pdf” width=”750″ height=”600″] [ad id=”40551″]

facebook komentari

  • Agromentum

    Nek’ dobije devet godina a njegovi šefovi i “nalogodabci” svaki po 27 godina.

    • Barbara

      Da bar dobije god,no neće ni toliko,ostat će nekažnjen.