Knjige: Iscjeljenje ženinih emocija

3

Oslobođene od štetnih misli i osjećaja


Knjiga koja govori o temama: Kad vaš partner ima srce od kamena ¬ Kada izgubite povjerenje u partnera ili kada ga više ne poštujete ¬Što učiniti sa strahovima i osjećajima ¬ Gubitak oca ¬ Gubitak majke ¬ Kada umre suprug ¬ Kako se nositi s gubitkom djeteta ¬ Osjećaj krivnje izazva­n spontanim pobačajima ¬ Kako se suočiti s boli mrtvorođenčeta ¬ Bol zbog gubitka odraslog djeteta ¬ Kako živjeti s alkoholičarom ¬ Neudana, ne i sama ¬ Spolnost i samci …


Vrijeme je da zavolite sebe… onako kako vas Bog voli.

Možda ste već puno puta čuli riječi: „Preboli to!“ No, to je lakše reći negoli učiniti. Nitko to ne može posvjedočiti bolje od dušebrižnice, spisateljice i učiteljice Paule Sandford, koja već godinama pomaže ženama (i muškarcima koji ih vole) da zavladaju emocijama i ostvare pobjedu na tom području. Bez obzira na to jeste li žrtva zlostavljanja, jeste li izgubili dijete ili ste u braku s ovisnikom, jeste li izvršili pobačaj ili pak imate teškoće u komunikaciji sa svojim djetetom ili djecom tinejdžerske dobi, u ovoj ćete knjizi pronaći poruku ufanja i ozdravljenja. Sada možete naučiti kako se na otkupljeni način nositi s osjećajima, samoosuđivanjem zbog neuspjeha i neispunjenim očekivanjima te pronaći razumijevanje, ljubav, prihvaćanje i ispunjenje.


Počnite nov život još danas i iskusite posvemašnju slobodu!


Paula Sandford suutemeljiteljica je Ilijine kuće te stručnjakinja na području potreba žena. Proteklih je pedeset godina pomagala nebrojenim ženama kad je riječ o unutarnjem ozdravljenju i preobrazbi kao dušebrižnica. Mnogi je diljem svijeta smatraju osobnom dušebrižnicom i duhovnom majkom. Zajedno sa suprugom Johnom napisala je više od dvadeset knjiga. Paula i John Sandford u braku su više od pedeset godina te imaju šestero djece, kao i brojnu unučad i praunučad.

Autorica: Paula Sandford

 

facebook komentari

 • peppermintt

  ne rastužuj ženu jer Bog broji njene suze …

  • HRSmoock

   A ako plače od smijeha to onda poništava one druge suze. A i teta Mira Bobić-Mojsilović kaže “Suze su O.K.”

   • peppermintt

    odma se on izvlači :))