Koga briga za motive Matije Babića?

  0

  Matija Babić, inače kombinator portala Index i nekoć jedan od najdražih ljubimca zloglasnog Georgea Sorosa, obrušio se na medijsko podzemlje u Hrvatskoj, odnosno, Pavićev Jutarnji list i to, naravno, iz čiste ljubomore. Naime, indirektno će država spasiti ratnu kukavicu Ninoslava Pavića,  što je sramota kakvu Hrvatska nije već duže vrijeme doživjela, iako su Hrvati puno toga pregrmjeli preko svojih leđa, no, Matiju Babića neće čak ni slučajno.

  Iako Babinjo nikada nije bio neki značajniji igrač partije, niti su mediji koje je zaposjedao Babić bili od neke važnosti u Hrvatskoj, a da bi mogli nauditi režimu na vlasti, ipak Babić nije očekivao ovakvu partijsku nogu u stražnjicu. Kažu neki da se kontroverzni, ne odviše pristojni, Matija Babić oštrim, iako nepovezanim, člancima zapravo sveti partiji koja je puno učinila prije desetak godina na njegovom razvoju. Naravno, takvi koji tako rezoniraju vjerojatno su u pravu, međutim, zar je to bitno? Zar nije važnije da se partiju medijski prokazuje, pa i napada, s obzirom kako to partija to zaslužuje, bez obzira tko partiju napadao?

  Briga Hrvate za motive Matije Babića, bilo koga, važno je reći ono što treba reći, a Babić je ovog puta sigurno u pravu, iako je zapravo u pravu iz sebičnih razloga. Međutim, koga u moralno devastiranoj Hrvatskoj ne vode sebični razlozi? Grabež je na sve strane, uzima tko stigne, najviše režim i režimske sluge, a mi pričamo o moralu!? Možda je bolje govoriti o staroj uzrečici koja nas uči da je neprijatelj mog neprijatelja moj prijatelj, naravno, privremeni?

  kogajebe.com

  facebook komentari