VIDEO – Profesor Ivan Rimac, također protiv ‘šatora’: Ovo nije Libija a predsjednica nije Gadafi!

3

Očito je ‘šator’ u Savskoj posljednjih dana kamen spoticanja lijevih radikala, jedan od njih svakako je i profesor Ivan Rimac, dopredsjednik fan cluba Ive Josipovića na Pravnom fakultetu, predsjednik, je naravno, Josip Kregar. Naime, gostujući u emisiji Hrvatskoj radija “U mreži prvoga”, lijevi radikal, Ivan Rimac, je napao ‘šator’ u Savskoj u Zagrebu, kao ratna kukavica Rimac sve zna o šatoru i problemima ‘šatoraša’ ili ‘šatordžija’, kako lijevi fašisti nazivaju hrvatske branitelje, stopostotne invalide Domovinskog rata, piše tinolovka-news

ivanRimacSve liči na šator i na upravljanje državom iz šatora. Ovo nije Libija i naša predsjednica nije Gadafi. Predsjednica se mora držati svojih ovlasti. Ne smije mahati prstom i lupati šakom – rekao je Rimac, pritom je zaboravio da je nova predsjednica u kampanji upravo to najavila te je rekla da neće pristati biti fikus poput Rimčevog ”dragog”, Ive Josipovića.

Glede šatora i novog napada na hrvatske branitelje, kao osoba koja je tražila sklonište u koje će pobjeći 1991. o šatoru može pričati danima, baš kao i brat mu po oružju, profesor Kregar.  Inače, ako se iz šatora upravlja državom kako je moguće da oni ‘koji upravljaju državom’ ne mogu ostvariti ni minimum svojih zahtjeva dok lijevi fašisti koji ih napadaju imaju jasnu potporu te države?

Kako bi pokazao koliko je milostiv prema novoj predsjednici Ivan Rimac je zapravo savjetovao Zoranu Milanoviću da se ne ponaša kao drugi jarac na brvnu te da održi zajedničku sjednicu Vlade s novom predsjednicom. Rimcu opet nije jasno da je zapravo sve premijer započeo, i nastavio, konstantnim ruganjem i omalovažavanjem nove predsjednice. No, ni ne očekuje se od Rimca da mu neke stvari budu jasne s obzirom na njegove korelacije s Ivom Josipovićem.

Tko je ono poručio ”ili mi, ili oni…”? Naravno, Milanović, ali očito sad i profesor Rimac. Nažalost, Pravni fakultet dobrim dijelom je pod privremenom okupacijom lijevih ekstremista.

[ad id=”0″]

facebook komentari

  • Tc

    Odlično napisano, mislim da su ovi ljevičari potpuno izgubili kompas djeluju kao razbijena vojska još im je malo ostalo do izbora koje HDZ sigurno dobiva i to će ljevičarima biti nokaut od kojega se neće za dugo vremena oporaviti…

  • anto

    ma nemore se covik snaci nadolazecoj demokratiji tranzicija