Kolinda Grabar Kitarović: Reforma školstva se ne smije izjednačavati s pojedincima

3

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović dala je ekskluzivni intervju HRT-u u kojem je HRT-ovoj novinarki Sunčici Findak govorila o tome kakvo obrazovanje trebamo i što misli o reformi školstva.

“Podržavam sve koji se zalažu za reformu školstva u Hrvatskoj i to ću nastaviti činiti. Međutim, to treba biti nacionalni projekt iza kojega ne smije stajati nijedno pojedinačno ime.

Pozivam roditelje, nastavnike, profesore i ravnatelje i odgajatelje da se uključe u projekt kako bi od reforme učinili najbolji mogući projekt.

Upozoravam, nemamo vremena, RH mora sprintati kako bi dostigla razvijene države”, kazala je Kolinda Grabar-Kitarović.

facebook komentari

  • Pingback: KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ: Reforma školstva se ne smije izjednačavati s pojedincima - Hrvatska udruga Benedikt()

  • Plavac Plavi

    Ova lijeva, udbaška kokoš je htjela Predsjednici podvaliti navodnu njezinu podršku Jokiću!!Predsjednica se smijulila na njezinu prozirnu igru i podvalu i demantirala da podržava Jokića, kao da je on jedini sposoban i predodređen da vodi Kurikulnu reformu!

    • Dusko Besenic

      Jeee,bilo je ugodno gledati smiješne pokušaje komunjarske dr..oce koja si je umislila kako je pametnija od Predsjednice,pa će je,kao,navući na tanki led i da izjavu po njezinoj želji,za koju bi se onda uhvatili svi komunjarski mediji ! A,šta očekivati od Sunčice F. koja si je dozvolila da eksplicitne fotografije seksa,sa bivšim pomoćnikom ministra (pred petnaestak godina),i njezino uživanje u njegovom spolovilu,bude objavljeno u lijepim i jasnim pornografskim fotografijama u boji u tadašnjem “Nacionalu”,kojega sam neki dan našao tražeći neke stare papire…baš me je razveselilo ponovo vidjeti pohotnu i glupu,a danas “uvaženu”,moglo bi se reći novinarsku instituciju za školstvo,drugaricu Findak :)))