Kolinda Grabar-Kitarović u Savskoj 66 dočekana pjesmom

1

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, danas nešto iza 17 sati došla je među branitelje u Savsku gdje je dočekana pjesmom.

Branitelji koji su se u Savskoj u 13 sati “postrojili” ispred šatora, zapjevali su joj “Zovi, samo zovi”. Predsjednica je zatim zapalila svijeću.

11006122_10205354483276693_1351783247_n

“Nakon izborne noći, predsjednica nas je posjetila i rekla da će učiniti sve za hrvatske branitelje koji se nalaze u Savskoj. Očekujem da nas predsjednica pozove na razgovor da nađemo rješenje za ovu situaciju”, rekao je Đuro Glogoški za Novu TV prije susreta s predsjednicom.

Na upit hoće li prestati s prosvjedom ukoliko to od njih zatraži Kolinda Grabar-Kitarović, kazali su da se to neće dogoditi te da nastavljaju s prosvjedom sve dok ne budu ispunjeni svi njihovi zahtjevi.

Kako kamenjar.com neslužbeno doznaje, branitelji bi već sljedeći tjedan mogli biti primljeni na Pantovčaku!

Branitelji pred Ministarstvom prosvjeduju 123. dan tražeći smjene ministra Predraga Matića, njegove zamjenice Vesne Nađ i pomoćnika Bojana Glavaševića kao i donošenje ustavnog zakona o pravima hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji.

[ad id=”40551″]

facebook komentari

  • Kinenska poslovica kaže:

    Da bi čovjek napravio deset tisuća koraka, najprije mu je potrebno napraviti prvi korak. Naša predsjednica LIEPA PLAVKA Kolinda Grabar Kitarović je već napravila prvi korak; posjetila je u Savskoj Hrvatske Branitelje.