Kolinda Grabar-Kitarović: Vučić me pozvao da posjetim Srbiju

1

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović izjavila je u subotu kako ju je srbijanski premijer Aleksandar Vučić pozvao u svoje i Nikolićevo ime da posjeti Srbiju ali, kako je navela, još ne može govoriti o datumima, te dodala da bi prvo htjela otići u BiH.

– Želja mi je prvo otići u BiH, a onda u Srbiju – izjavila je predsjednica Grabar-Kitarović za RTL, te dodala kako te posjete treba dobro pripremiti.

Najavila je i da će početkom ožujka biti u New Yorku na jednoj konferenciji o pravima žena.

Predsjednica Grabar-Kitarović se osvrnula i na temu prijevremenih parlamentarnih izbora u Hrvatskoj, rekavši kako očekuje da Vlada počne žustrije raditi te da bi voljela da predstave rješenja za krizu.

Istaknula je i kako još nije dogovorila sastanak s premijerom Zoranom Milanovićem te da joj je rekao kako on ima problema s dolaskom na Pantovčak, prenosi RTL.

– Želim razgovarati, svatko od nas mora zatomiti vlastiti ego i voditi računa o dobrobiti države – naglasila je predsjednica Republike, dodavši kako razgovarati mogu bilo gdje.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović prošetala se danas središtem Zagreba, gdje je u pratnji svojih suradnika popila kavu i dala kratku izjavu novinarima. Predsjednica je obavila i kupnju na Dolcu, a na putu za kavu zaustavljali su je građani s čestitkama i željama za fotografiranje. Neki su joj poklanjali i ruže.

[ad id=”40551″]

facebook komentari

  • Ja bih našoj LIEPOJ PLAVKI, predsjednici Hrvatske Države i više; poklonio bih joj, odnosno oduzeo bih lažovu, hoštapleru, izdajici Mesiću njegovu predsjedničku titulu “doživotnog predsjednika” i poklonio ju našoj dragoj predsjednici Kolindi Grabar Kitarović.