Komedija: O pravima homoseksualaca progovorio i pas Bobo!

  2
  [quote]’Podržavam prava homoseksualaca među svim živim bićima na svijetu’, rekao je, prema novinarima Jutarnjeg lista, Bobo (pas). Citat je upotpunjen i portretom četveronožnog kućnog ljubimca.[/quote]

   

  Čudo nezabilježeno u analima hrvatskog novinarstva dogodilo se u izvještaju Jutarnjeg lista sa zagrebačkog Gay Pridea održanog u subotu. 15. lipnja. U tekstu pod naslovom ‘Ovo je zemlja svih nas. Sada smo pederi, a sutra supruzi’, po prvi puta u povijesti progovorio je i jedan pas! U okviru iznad teksta, objavljenog u Nedjeljnom Jutarnjem listu uz portrete sugovornika koji su odgovarali na pitanje ‘Zašto smo hodali u Povorci ponosa‘, svojom se izjavom pojavio i pas Bobo. I ne samo da se pojavio, prokomentirao je cijelu situaciju:

  – Podržavam prava homoseksualaca među svim živim bićima na svijetu – rekao je, prema novinarima Jutarnjeg lista, Bobo (pas). Citat je upotpunjen i portretom četveronožnog kućnog ljubimca.

  Tik pored njega ravnopravno su prenesene i izjave još nekih sudionika Pridea, Miodraga (41), Josipa (27), Biljane (49), Silvija (26) i Widiane (20). No, Bobo svojim umjećem promišljanja ljudskih prava nesumljivo zasjenio sve ostale.

  Nakon skupa održanog u centru Zagreba, reporteri Jutarnjeg lista, neslužbeno dozanjemo, uputili su se u pravcu obližnjeg Pet shopa čuti što o svemu misle ostali pripadnici životinjskog svijeta.

  foto i tekst: dnevno.hr

  facebook komentari

  • peppermintt

   cirkus :)))

  • peppermintt

   cirkus :)))