Komšić cilja na hrvatskog i bošnjačkog člana Predsjedništva

  0

  Demokratska fronta Željka Komšića imat će kandidate za bošnjačkog i hrvatskog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, odlučeno je na sjednici Predsjedništva stranke održanoj u četvrtak u Sarajevu. 

  komsicImena kandidata još nisu priopćena, a znat će se nakon sjednice zakazane za subotu. Stranka je priopćila kako će informacija u vezi kandidatskih listi biti dostavljene medijima u nedjelju ujutro.

  Predsjednik Demokratske fronte Željko Komšić potvrdio je i da će on biti nositelj liste u sarajevskoj izbornoj jedinici za državni parlament.

  Do sada se nagađalo kako bi Demokratska fronta za Predsjedništvo mogla kandidirati nekadašnjeg županijskog ministra Damira Marjanovića i sveučilišnog profesora Slavu Kukića, koji je i javno rekao kako će ući u utrku za Predsjedništvo ako to učini predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović.

  Budući da se sve glasnije šuška da bi Čović mogao biti kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH ispred HDZ-a BiH odnosno Hrvatskog narodnog sabora, moguće je i da Kukić, unatoč napisima da će odustati zbog premlaćivanja, ostvari svoje obećanje, piše Bljesak.info/

  foto:Klix/Kamenjar.com

  facebook komentari