Kosor protiv Sanadera: ‘Ne znam o čemu govori, Manipulira, želi postati Plenkovićev savjetnik’

6

Bivša premijerka Jadranka Kosor komentirala je aribtražnu odluku o graničnom sporu Hrvatske i Slovenije, te tvrdnje svog prethodnika Ive Sanadera da je njemu bilo ponuđeno da potpiše arbitražni sporazum koji je bio nepovoljan za Hrvatsku

‘Ne znam o čemu govori. Na svaki način se želi očito staviti u poziciju savjetnika premijera. To je njegovo pravo, no ne treba komentirati izjave osobe koja se kroz sve što govori javno pokušava braniti. Vode se suđenja.

Činjenica je da se ljudi koji su godinama na sudu imaju pravo braniti na sve načine.

Kad je Sanader otišao s mjesta predsjednika Vlade nije rekao zbog čega odlazi. Dakako, ni nama koje je prethodno obavijestio o tome nije nijednom jedinom rječju spominjao da je to zbog Slovenije. On vješto manipulira i preskače činjenice koje govore o tome kako je došlo do arbitražnog sporazuma i potpisa. Isključivo targetira mene, kao što me targetirao i za politički progon.

Važne činjenice je preskočio, da je Sabor dao ovlaštenje da u ime države potpišem taj sporazum, puno važnije, nakon toga je, kasnije Sabor morao i ratificirati arbitražni sporazum.

Ja nisam ništa sama odlučila, potpisala i učinila na svoju ruku’, rekla je bivša premijerka Jandarka Kosor u emisiji ‘Novi dan’ na N1 televiziji, prenosi tportal.hr

IVO SANADER: ‘Ovo je najozbiljnija situacija nakon Domovinskog rata’

facebook komentari

 • Maks

  Sanader je rekao na odlasku : odlazim jer necu da trgujem hrvatskim teritrijem – Javno i glasno !!Jedan od glavnih jacinih savjetnika ili glavni bio je Davor Ivo Stier kao i kad je poklonila Puavcu terevenku u Srbu, njeg treba promatrati lupom.

 • Dusko Besenic

  Kosorica je jedna štetna glupača, koja je zatupila koliko je mogla i sramota je da je takvu osobu Sanader ostavio kao svoju zamjenu! Samo je jednu stvar rekla istinito, a to je da Sanader nije nikome rekao zašto odlazi! Sad se pravi ,,domoljub”, pa govori kako je otišao jer nije htio potpisati taj sporazum sa Slovenijom. Zbilja nema morala ni karaktera…otišao je ne svojom voljom, već su ga natjerali i da ga ne uhićuju kao Premijera hrvatske Vlade, a sada vlaj to pokušava okrenuti u svoju korist! Bolje neka objasni zašto je vadio bateriju iz svoga mobitela i Hernadi iz svoga, kada su se sami sastali u onom restoranu??!

  • bakran

   Niškoristi, ili bolje reć štetočine, su i on i ona.

 • kvaternik

  čudnog li čuda!
  ova vještica bez metle se pokušava “oprati” od zlodjela protiv države Hrvatske!
  prekasno! u sudnicu – presuda po kratkom postupku – remetinac!!!

 • vitina

  Jedna od inih likova zajedno sa svojim zaštitnikom sa kojim se danas prepire, koje je iznjedrio HDZ a koji su napravili nepopravljivu štetu Hrvatskoj i hrvatskom narodu. Mesić,Manolić,Sanader,Kosor, ne znam koga bih izdvojio među ovim štetočinama tko je među njima veća štetočina za hrvatski narod.

  • Maks

   Pasalica zaboravio:))))