Pratite nas

Kriza? Stotine bh, navijača rezerviralo aranžmane u iznosima od 10.000 KM!

Objavljeno

na

Najvatreniji navijači reprezentacije Bosne i Hercegovine, a naročito oni koji imaju takve mogućnosti, moći će otputovati na Svjetsko prvenstvo u Brazil i bodriti Sušićeve “zmajeve” na sve tri utakmice u Rio de Janeiru i Salvadoru, družiti se u bh. fan zoni, odsjedati u hotelima od tri i četiri zvjezdice, sve u svemu dva tjedna plesati u ritmu sambe.

Noćenje s doručkom

To zadovoljstvo onoga tko se odluči da ovako putuje će koštati nešto manje od deset tisuća KM, koliko košta aranžman tvrtke Everest iz Sarajeva, tvrtke firme iz BiH koja je zasad uspjela osigurati čarter let i avionski prijevoz u samom Brazilu, točnije od Rija do Salvadora i natrag.

Da Bosna i Hercegovina ima navijače koji su spremni odvojiti taj iznos govori činjenica da je od 340 mjesta danas, mjesecima uoči Svjetskog prenstva, već rezervirano više od pola.

Vlasnik agencije Everest Eldin Kurbašić u razgovoru za Agenciju Fena pojašnjava detalje programa.

‘Naši navijači u našem programu će imati noćenje s doručkom, i to osam noći u Riju i pet noći u Salvadoru. U oba grada organizirat ćemo BH FAN ZONU, u njoj će biti povoljnije cijene hrane i pića s programima koje će osmisliti naš partner iz Brazila’, kaže Kurbašić, dodajući kako u ovaj aranžman nisu uključene karte za utakmice.

Najjeftinija je varijanta od 9.380 KM 

‘Polazak je 13. 6. iz Sarajeva, Zagreba, Osla, Kopenhagena, Goeteborga i Stockholma za Pariz. U posljepodnevnim satima letimo za Rio gdje ćemo gledati našu reprezentaciju u dvoboju s Argentinom na legendarnoj Maracani. Deveti dan se iz ovog grada selimo u Cuiabu gdje BiH igra s Nigerijom. Nakon utakmice idemo za Salvador gdje će “Zmajevi” igrati treću i nadamo se ne posljednju utakmicu na ovom prventstvu’, pojašnjava sugovornik Fene, dodajući kako su svi hoteli smješteni u centralnim dijelovima Rija i Salvadora.

Najjeftinija je spomenuta varijanta od 9.380 KM odnosno 5.025 eura, za koju postoji 40 mjesta. Ti gosti će biti smješteni u hotelima od tri zvjezdice, kao i sljedeća 82 mjesta, koji će svoj aranžman platiti 10.490 KM. U Riju će 150 navijača BiH biti smješteni u hotel s tri zvjezdice, a u Santijagu sa četiri, taj aranžman košta 10.680 KM. Nešto je skuplja varijanta za 28 gostiju koji će biti smješteni u “Ibis Dumont” u Riju i “Bahia Oton” u Salvadoru, i taj aranžman košta 11.385 KM.

Najskuplja varijanta je za one koji će biti smješteni u hotele sa četiri zvjezdice, “A. Copacabana” u Riju i “Sotero” u Santijagu, i njih 40 će najluksuzniju varijantu platiti 14.299 KM.

Veliko zanimanje

Dino Imamović iz agencije Sol Azur izjavio je da u ponudi trenutno imaju aranžmane za utakmicu Bosna i Hercegovina – Argentina koja će biti odigrana 15. lipnja u Rio de Janeiru.

Jeftinija opcija predviđa redovni let iz Zagreba, preko Lisabona, Sao Paola, do Rio de Janeira, i košta 1.999 eura bez taksi, dok aranžaman s polaskom iz Sarajeva preko Istanbula, Sao Paola, do Rio de Janeira košta 2.199 eura, bez taksi. Aranžmani uključuju tri noćenja s doručkom u Rio de Janeiru u hotelu s tri zvjezdice, a u ponudi su i skuplji aranžmani koji uključuju smještaj u hotelima s četiri i pet zvjezdica.

‘Interes je veliki i već je prodano dosta aranžmana, a uskoro ćemo imati i ponudu za sve tri utakmice koje reprezentacija Bosne i Hercegovine igra u grupnoj fazi’, istakao je Imamović.

Bez vize

Adnan Čengić, referent za grupna putovanja u agenciji Centrotours, rekao je da u ponudi imaju aranžmane čarter-letovima za jednu, dvije i tri utakmice. Aranžman za utakmicu Bosna i Hercegovina – Argentina uključuje čarter-let i dva noćenja u Rio de Janeiru u hotelu s tri zvjezdice i košta 2.355 eura, bez taksi, a u ponudi je i aranžman za dvije utakmice, Brazil – Hrvatska i BiH – Argentina, koji uključuje čarter-let, te tri noćenja u Rio de Janeiru i dva u Sao Paolu, a košta 3.199 eura, bez taksi.

Najjeftiniji aranžman za sve tri utakmice Bosne i Hercegovine u grupnoj fazi košta 4.500 eura i, osim čarter- leta za Rio de Janeiro, uključuje čarter- letove za Cuiabu i Salvador, gdje reprezentacija BiH igra utakmice protiv Nigerije i Irana.

Direktor agencije M97 Adnan Kaljanac kazao je da su već prodali 20 aranžmana za utakmicu Bosna i Hercegovina – Argentina. Aranžmani uključuju četiri noćenja u Rio de Janeiru, a koštaju od 2.100 do 2.400 eura, bez taksi.

Državljanima Bosne i Hercegovine nije potrebna viza za putovanje u Brazil u trajanju do 90 dana. Državljani Bosne i Hercegovine izuzeti su iz potrebe pribavljanja viza za ulazak, izlazak, prolazak i boravak na teritoriji Brazila do 90 dana, računajući od datuma prvog ulaska u zemlju.

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Vijesti

HRT otkazao Jurkasu suradnju nakon peticije inicijative “Ivo Pilar”

Objavljeno

na

Objavio

Anđelo Jurkas više neće surađivati na HRT-u. Povod za to je, kako su nam potvrdili s HRT-a, taj što je Jurkas navodno povrijedio njihov etički kodeks.

– Obavješćujemo Vas da se Hrvatska radiotelevizija odlučila zahvaliti na suradnji spomenutome vanjskom suradniku nakon što je utvđeno da su njegovi stavovi izneseni na društvenim mrežama u neskladu s Etičkim kodeksom za novinare i kreativno osoblje Hrvatske radiotelevizije i drugim unutrašnjim pravilnicima Hrvatske radiotelevizije koji se odnose na naše zaposlenike, ali i sve vanjske suradnike – stoji u odgovoru na naše pitanje s HRT-a, javlja VečernjiList

Podsjetimo, Građanska inicijativa Ivo Pilar zajedno s 10 udruga i koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata, zatražili su trenutačni raskid ugovora između HRT-a i Anđela Jurkasa, zbog teških kršenja Općih pravila o radu i ponašanju zaposlenika HRT-a i teških kršenja odredbi Etičkog kodeksa HRT-a.

Alo Bing, može dostava tri tone anthraxa i jedno pedesetak bombi na Markov trg. aktivirati i ostaviti tamo u crkvi, platit će onaj simpatični sjedokosi deform u kolicima. Cijena prava sitnica. Šifra: Kajzer Soze – napisao je Jurkas u vrijeme braniteljskih prosvjeda. Nakon što ga je HRT angažirao reagirali su iz Građanske inicijative Ivo Pilar, portala Kamenjar.com kao i još nekih portala. No, Jurkas je pokušao demantirati te navode, tvrdeći kako je i sam dijete branitelja, te kako se radilo o šali, odnosno referenci na strip Alan Ford.

Pročitajte u dokumentu u prilogu što je sve pisao Jurkas:

Građanska inicijativa Ivo Pilar zajedno s 10 udruga zahtijeva trenutačni raskid ugovora između HRT-a i Anđela Jurkasa

 

 

facebook komentari

Nastavi čitati

Komentar

Pater Ike Mandurić: Slobodu srca, kao ni slobodu Domovine, nitko ti ne daruje. Za nju se izboriš

Objavljeno

na

Objavio

JESI LI SLOBODAN? (PRIJAVI SE!)

Kad je rat započeo; kad je postalo opasno; kad se tražio netko tko je spreman preuzeti odgovornost, isplivala je prikrivena vrijendost duše.

Najednom je postalo vidljivo kako nisu svi isti, i kako su, među privodno jednakima, velike razlike. Iskrsnuli su oni koji su imali vlastiti stav, istinsku spremnost, crtu samopouzdanja; oni koji su se vlastitom idejom i mišlju davno otrgnuli od majčinih skuta; oni koji su duhom bili slobodni i svoji – i već odavna nisu morali polagati račune nekim tutorima.

Isplivali su slobodni duhom, i koji su se već odavno bili lišili toga da za stvari srca moraju pitati tatu i mamu. Takvu su već dugo, i prije rata, slobodarskom spremnošću za žrvu živo disali punim plućima.
Isplivao je Blago Zadro.

Bilo je onih koji su od ovih slobodnih, izgledali bolji i plemenitiji. Onih koji su poznavali više domoljubnih pjesama, povjesnih tragedija; bilo je puno onih koji su više lili suze za domovinom Hrvatskom; koji su imali više načelnog suosjećana; više blagosti i nježnosti… Ali, samo zato jer nisu bili svoji, i jer nisu bili slobodni, ostali su na dnu, i zarobljeni, i neslobodni, mogli su samo gledati kako im povijesni trenutak krade šansu za herojstvo, i kako život pored njih prolazi. A on uvijek prolazi.

Rijetki to, kao Bruno Bušić, znaju prepoznati, i koji su slobodni krenuti za srcem.

Slobodu srca, kao ni slobodu Domovine, nitko ti ne daruje. Za nju se izboriš, za nju se sam odgojiš. Životna šansa i poziv stalno su u Tvojoj svagdašnjici. I prigoda da slobodu pronađeš.

Na današnji dan za Domovinu i za ljudskost, život su dali dva heroja. Blago Zadro i Bruno Bušić! Naizgled, posve različiti. A u jednom posve isti: posve slobodni da, žive ili umiru, za ono za što sami žele.

Puno je dobrih i “svetih”, ali neslobodnih toliko da se ni za Kristom ne usude krenuti bez dopuštenja drugih. Šteta, šteta za takve! Oni ni sveti nikad postati neće, ako prije toga ne postanu slobodni.

Danas te pozivam u školu slobode. Dečki, Vas posebno!
Prijavi se, čekam te!

PRIJAVI SE!

>> Prijava ovdje

facebook komentari

Nastavi čitati