Kriza? Stotine bh, navijača rezerviralo aranžmane u iznosima od 10.000 KM!

  6

  Najvatreniji navijači reprezentacije Bosne i Hercegovine, a naročito oni koji imaju takve mogućnosti, moći će otputovati na Svjetsko prvenstvo u Brazil i bodriti Sušićeve “zmajeve” na sve tri utakmice u Rio de Janeiru i Salvadoru, družiti se u bh. fan zoni, odsjedati u hotelima od tri i četiri zvjezdice, sve u svemu dva tjedna plesati u ritmu sambe.

  Noćenje s doručkom

  To zadovoljstvo onoga tko se odluči da ovako putuje će koštati nešto manje od deset tisuća KM, koliko košta aranžman tvrtke Everest iz Sarajeva, tvrtke firme iz BiH koja je zasad uspjela osigurati čarter let i avionski prijevoz u samom Brazilu, točnije od Rija do Salvadora i natrag.

  Da Bosna i Hercegovina ima navijače koji su spremni odvojiti taj iznos govori činjenica da je od 340 mjesta danas, mjesecima uoči Svjetskog prenstva, već rezervirano više od pola.

  Vlasnik agencije Everest Eldin Kurbašić u razgovoru za Agenciju Fena pojašnjava detalje programa.

  ‘Naši navijači u našem programu će imati noćenje s doručkom, i to osam noći u Riju i pet noći u Salvadoru. U oba grada organizirat ćemo BH FAN ZONU, u njoj će biti povoljnije cijene hrane i pića s programima koje će osmisliti naš partner iz Brazila’, kaže Kurbašić, dodajući kako u ovaj aranžman nisu uključene karte za utakmice.

  Najjeftinija je varijanta od 9.380 KM 

  ‘Polazak je 13. 6. iz Sarajeva, Zagreba, Osla, Kopenhagena, Goeteborga i Stockholma za Pariz. U posljepodnevnim satima letimo za Rio gdje ćemo gledati našu reprezentaciju u dvoboju s Argentinom na legendarnoj Maracani. Deveti dan se iz ovog grada selimo u Cuiabu gdje BiH igra s Nigerijom. Nakon utakmice idemo za Salvador gdje će “Zmajevi” igrati treću i nadamo se ne posljednju utakmicu na ovom prventstvu’, pojašnjava sugovornik Fene, dodajući kako su svi hoteli smješteni u centralnim dijelovima Rija i Salvadora.

  Najjeftinija je spomenuta varijanta od 9.380 KM odnosno 5.025 eura, za koju postoji 40 mjesta. Ti gosti će biti smješteni u hotelima od tri zvjezdice, kao i sljedeća 82 mjesta, koji će svoj aranžman platiti 10.490 KM. U Riju će 150 navijača BiH biti smješteni u hotel s tri zvjezdice, a u Santijagu sa četiri, taj aranžman košta 10.680 KM. Nešto je skuplja varijanta za 28 gostiju koji će biti smješteni u “Ibis Dumont” u Riju i “Bahia Oton” u Salvadoru, i taj aranžman košta 11.385 KM.

  Najskuplja varijanta je za one koji će biti smješteni u hotele sa četiri zvjezdice, “A. Copacabana” u Riju i “Sotero” u Santijagu, i njih 40 će najluksuzniju varijantu platiti 14.299 KM.

  Veliko zanimanje

  Dino Imamović iz agencije Sol Azur izjavio je da u ponudi trenutno imaju aranžmane za utakmicu Bosna i Hercegovina – Argentina koja će biti odigrana 15. lipnja u Rio de Janeiru.

  Jeftinija opcija predviđa redovni let iz Zagreba, preko Lisabona, Sao Paola, do Rio de Janeira, i košta 1.999 eura bez taksi, dok aranžaman s polaskom iz Sarajeva preko Istanbula, Sao Paola, do Rio de Janeira košta 2.199 eura, bez taksi. Aranžmani uključuju tri noćenja s doručkom u Rio de Janeiru u hotelu s tri zvjezdice, a u ponudi su i skuplji aranžmani koji uključuju smještaj u hotelima s četiri i pet zvjezdica.

  ‘Interes je veliki i već je prodano dosta aranžmana, a uskoro ćemo imati i ponudu za sve tri utakmice koje reprezentacija Bosne i Hercegovine igra u grupnoj fazi’, istakao je Imamović.

  Bez vize

  Adnan Čengić, referent za grupna putovanja u agenciji Centrotours, rekao je da u ponudi imaju aranžmane čarter-letovima za jednu, dvije i tri utakmice. Aranžman za utakmicu Bosna i Hercegovina – Argentina uključuje čarter-let i dva noćenja u Rio de Janeiru u hotelu s tri zvjezdice i košta 2.355 eura, bez taksi, a u ponudi je i aranžman za dvije utakmice, Brazil – Hrvatska i BiH – Argentina, koji uključuje čarter-let, te tri noćenja u Rio de Janeiru i dva u Sao Paolu, a košta 3.199 eura, bez taksi.

  Najjeftiniji aranžman za sve tri utakmice Bosne i Hercegovine u grupnoj fazi košta 4.500 eura i, osim čarter- leta za Rio de Janeiro, uključuje čarter- letove za Cuiabu i Salvador, gdje reprezentacija BiH igra utakmice protiv Nigerije i Irana.

  Direktor agencije M97 Adnan Kaljanac kazao je da su već prodali 20 aranžmana za utakmicu Bosna i Hercegovina – Argentina. Aranžmani uključuju četiri noćenja u Rio de Janeiru, a koštaju od 2.100 do 2.400 eura, bez taksi.

  Državljanima Bosne i Hercegovine nije potrebna viza za putovanje u Brazil u trajanju do 90 dana. Državljani Bosne i Hercegovine izuzeti su iz potrebe pribavljanja viza za ulazak, izlazak, prolazak i boravak na teritoriji Brazila do 90 dana, računajući od datuma prvog ulaska u zemlju.

  facebook komentari

  • peppermintt

   ima se ..može se 😛

   • :)) a mi jadni koji nemamo, kupit ćemo LED televizore od metar i pol, kokice, pivo i uživat ćemo doma s društvom 🙂 a?!

    • peppermintt

     je ove obične tekme a za finale Hrvatsko- pravac Brazil :)) nije beg cicija :))

  • peppermintt

   ima se ..može se 😛

   • :)) a mi jadni koji nemamo, kupit ćemo LED televizore od metar i pol, kokice, pivo i uživat ćemo doma s društvom 🙂 a?!

    • peppermintt

     je ove obične tekme a za finale Hrvatsko- pravac Brazil :)) nije beg cicija :))