Krstičević: Drago je moj suborac pod neprijateljskom vatrom

3
hdz

U programu obilježavanja Dana narcisa u središtu Zagreba, koji se ove godine održao pod sloganom „Budi narcisa – pregledavaj dojke“, sudjelovao je potpredsjednik Kluba zastupnika HDZ-a u Hrvatskom saboru i kandidat HDZ-a za zagrebačkog gradonačelnika prof. dr. sc. Drago Prgomet. Podršku mu je došao izraziti i potpredsjednik Vlade RH i ministar obrane general Damir Krstičević.

Krstičević je istaknuo da je Prgomet njegov suborac iz rata pod zapovjedništvom dr. Franje Tuđmana.

“Drago je kandidat HDZ-a, ima moju apsolutnu potporu. Hrvatski je branitelj, dragovoljac, brigadir HV-a. Kada je Domovini bilo najteže, priključio se, kao liječnik pod neprijateljskom vatrom spašavao ljudske živote”, rekao je ministar.

Krstičević je dodao je da je Prgomet ostvario kasnije i sveučilišnu karijeru te da HDZ ima sjajnog kandidata koji nudi ono što je najbolje za Zagrepčanke i Zagrepčane.

“Ostvarit ćemo odličan rezultat!”, zaključio je ministar.

Prgomet je tom prilikom izjavio da cijeli život, kao liječnik u civilstvu ili Domovinskom ratu, pomaže ljudima i da će to ću činiti i kao gradonačelnik.

“Previše sam iskusan da bih ušao u borbu u kojoj ne mogu pobijediti! U Zagrebu nas očekuje pobjeda – i za listu i za mjesto gradonačelnika”, optimistično je rekao kandidat za gradonačelnika.

Također je spomenuo i to da je Zlatko Hasanbegović, inače prijatelje i saveznik Brune Esih, bio vrlo jasan kada je rekao da je samo jedan kandidat Hrvatske demokratske zajednice.

Podsjetimo, prije samo tjedan dana Prgomet je na zagrebačkoj špici kavu pio s premijerom Andrejem Plenkovićem i bivšim ministrom kulture Zlatkom Hasanbegovićem.

facebook komentari

 • Dusko Besenic

  Krstičeviću,rat je jedno,a mirnodobska politika drugo! Ljudima je u ratu jasno tko je neprijatelj i u koga treba uperiti oružje,ali mnogi su se dobri ratnici pogubili u politici,a za divno čudo,i kao da su osobnu hrabrost ostavili na ratištu! Prepoznaješ li nešta od ovoga,generale?

  • Sivooki

   Politika je za posebnu vrstu ljudi…
   Kad se u njoj nađu ovakvi kao Krstičević,onda ih prgometi jedu za doručak.

   • Maks

    Prije deset petnajst godina EU socijalisti uveli zakon koji dozvoljava populizam pretjerivanje varanje i laganje u predizbornom “folkloru. Orbanov predhodnik je poslije izborne pobjede priznao da je svjesno lagao.