Lasić: Ako se Mesić nije udostojio doći kao predsjednik, nema potrebe dolaziti kao umiroljenik

  4

  Kako je javila agencija Fena zbog nedolaska ministara iz reda SDA i SDP-a na današnju izvanrednu sjednicu Vlade Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ), nije izabran ravnatelj županijske policije.

  Predsjednik Vlade Denis Lasić je kazao kako će uputiti dopis Neovisnom povjerenstvu u kojem će tražiti da se konačno izabere ravnatelj policije na mandatno razdoblje od četiri godine jer, kako je kazao, više se nema što pričati koliko je to bitno u trenutnoj situaciji.

  U izjavi za novinare, Lasić je prokomentirao i reagiranje federalnog ministra obrazovanja i znanosti Damira Mašića o usvajanju Odluke o osnivanju Akademije za znanost i umjetnost u Mostaru. Lasić je kazao kako u usvajanju te odluke ne vidi nikakav problem, te kako je veći problem što se u medijima daje prostora “pojedinim ministrima koji vode neustavna ministarstva”.

  Na pitanje zašto je protiv današnjeg dolaska u Mostar bivšeg predsjednika Hrvatske Stjepana Mesića, Lasić je kazao kako se Mesić, u vrijeme dok je dva puta obnašao dužnost predsjednika, nije udostojio pojaviti u Mostaru te da sada, kao umirovljenik, nema potrebe dolaziti u Mostar, posebice u ovo osjetljivo vrijeme.

  Fena

  facebook komentari

  • Bollero

   Brezbeli Lasiću- odyeb ragi.

   • svi su ga i odjebali… ta će nam!? jel tako lega?

  • Bollero

   Brezbeli Lasiću- odyeb ragi.

   • svi su ga i odjebali… ta će nam!? jel tako lega?