LETICA: Američki potpredsjednik Joe Biden u raljama jadnog, neukog i bijednog hrvatskog apatridskog “novinarstva”

5

Dolazak jednog od najvećih prijatelja hrvatskoga i bošnjačkoga naroda, američkog potpredsjednika Joea Bidena u Zagreb, neki su mediji popratili nečuvenim javnim vrijeđanjem državnika koji pripada uskom krugu zapadnih državnika zaslužni za rušenje zločinačkog, osvajačkog i genocidnog velikosrpskoga pokreta, predvođenog Slobodanom Miloševićem i vodstvom Jugoslavenske narodne armije, napisao je prof dr. Slaven Letica na facebooku

[ad id=”93788″]

Današnji američki potpredsjednik, a ondašnji senator prvi je Slobodana Miloševića nazvao ratnim zločincem, imao je jednu od ključnih uloga u ukidanju embarga na uvoz oružja i naoružavanje Hrvata i Bošnjaka, a – uz Boba Dolea – predvodio je skupinu senatora koja je vršila pritisak na Billa Clintona i Bijelu kuću da uz pomoć NATO-a slomi kralješnicu genocidnog zla.

bidenVjerni, glupi i slijepi čitatelji anonimnoga “novinara” (potpisan je kao G.Ba) koji američkog potpredsjednika naziva “Jezivi Joe” nastavili su na društvenim mrežama vrijeđati visokog i važnog gosta naše predsjednice KGK i predsjednika VRH-a Zorana M. kao “onog pedofilčinu (kojeg ubuduće) odmah po slijetanju treba privesti i zadržati u hangaru” u Zračnoj luci dr. Franjo Tuđman.
Apatridsko neznanje, slijepa mržnja i uličarski primitivizam ne poštuju čak ni činjenicu što je Joe Biden svojevremno doživio strašnu obiteljsku tragediju: dok su se vozili kako bi kupili Božićno drvce, u prometnoj nesreći poginuli su mu prva supruga i kćer, a dva su mu sina teško ranjena.

Prije šest mjeseci (31. svibnja 2015.), koji je bolovao od tumora na mozgu, umro je njegov najstariji sin Beau Biden. Bio je nadaren i popularan demokratski političar za kojeg se vjerovalo da će igrati važnu ulogu u američkoj politici.

Meni, evo, ostaje da se ovim zapisom ispričam g. Bidenu, a vas molim da lajkate moj zapis kao gestu zahvalnosti prema velikom hrvatskom prijatelju, velikom državniku i uglednom sveučilišno profesoru i piscu Joeu Bidenu.

prof.dr.Slaven Letica

facebook komentari

 • prepri43

  Naš neprofesionalni i polupismeni novinarski škart jedva čeka nešto napisati protiv Amerike i ponaša se kao bijesan pas, koji grize ruku koja ga hrani!Baš me zanima u koju državu će budući ministar financija otići na svoj “road shaw” u potragi za novcem, kojim će pokušati zakrpati rupe u državnom proračunu?! Da ne će biti to smijer Rusija preko srbije, ili će to ipak biti Wall street preko London city-a?!

  • sex’n’drugs’n’rock’n’roll

   dobar, dobar. jos da se opismenis i eto srece nevidjene.

   • Sivooki

    sreca te pratila, a mozda nabavis i tipkovnicu s nasim dijakritickim znakovima i naucis gdje ide veliko slovo…

    • Saga

     Ne vjerujem kako mu je ono treće u nicku ostavilo posljedice, ali ove dvije prve stavke vjerojatno jesu. Kao dokaz izvodim ludog Nerona. 🙂

 • Otporaš

  Milan Boban ·

  Riječ “pot” ne znam šta bi mogla značiti. Predsjednik znam šta ta riječ znači. Kovanica od dvije riječi “pot” i “predsjednik” nekako ne stoji. Prikladnije bi bilo ovu kovanicu oslovljavati – bilo bi kamokud gramatički pravilnije – “pod” “predsjednik”, jer ta riječ “pod” označuje ispod, tj. ispod, niže od predsjednika. Ta riječ “pod” nije ustaška riječ ni riječ hndeazije nego isključivo hrvatske gramatike. Molim da se ovo uzme u VELIKI OBZIR I DA SE UVAŽI.