Pratite nas

Komentar

LETICA: Američki potpredsjednik Joe Biden u raljama jadnog, neukog i bijednog hrvatskog apatridskog “novinarstva”

Objavljeno

na

Dolazak jednog od najvećih prijatelja hrvatskoga i bošnjačkoga naroda, američkog potpredsjednika Joea Bidena u Zagreb, neki su mediji popratili nečuvenim javnim vrijeđanjem državnika koji pripada uskom krugu zapadnih državnika zaslužni za rušenje zločinačkog, osvajačkog i genocidnog velikosrpskoga pokreta, predvođenog Slobodanom Miloševićem i vodstvom Jugoslavenske narodne armije, napisao je prof dr. Slaven Letica na facebooku

[ad id=”93788″]

Današnji američki potpredsjednik, a ondašnji senator prvi je Slobodana Miloševića nazvao ratnim zločincem, imao je jednu od ključnih uloga u ukidanju embarga na uvoz oružja i naoružavanje Hrvata i Bošnjaka, a – uz Boba Dolea – predvodio je skupinu senatora koja je vršila pritisak na Billa Clintona i Bijelu kuću da uz pomoć NATO-a slomi kralješnicu genocidnog zla.

bidenVjerni, glupi i slijepi čitatelji anonimnoga “novinara” (potpisan je kao G.Ba) koji američkog potpredsjednika naziva “Jezivi Joe” nastavili su na društvenim mrežama vrijeđati visokog i važnog gosta naše predsjednice KGK i predsjednika VRH-a Zorana M. kao “onog pedofilčinu (kojeg ubuduće) odmah po slijetanju treba privesti i zadržati u hangaru” u Zračnoj luci dr. Franjo Tuđman.
Apatridsko neznanje, slijepa mržnja i uličarski primitivizam ne poštuju čak ni činjenicu što je Joe Biden svojevremno doživio strašnu obiteljsku tragediju: dok su se vozili kako bi kupili Božićno drvce, u prometnoj nesreći poginuli su mu prva supruga i kćer, a dva su mu sina teško ranjena.

Prije šest mjeseci (31. svibnja 2015.), koji je bolovao od tumora na mozgu, umro je njegov najstariji sin Beau Biden. Bio je nadaren i popularan demokratski političar za kojeg se vjerovalo da će igrati važnu ulogu u američkoj politici.

Meni, evo, ostaje da se ovim zapisom ispričam g. Bidenu, a vas molim da lajkate moj zapis kao gestu zahvalnosti prema velikom hrvatskom prijatelju, velikom državniku i uglednom sveučilišno profesoru i piscu Joeu Bidenu.

prof.dr.Slaven Letica

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori
Komentiraj

Komentar

Velimir Bujanec: Čestitamo AfD-u na povijesnom uspjehu!

Objavljeno

na

Objavio

NJEMAČKA NIJEMCIMA!

Čestitamo AfD-u na povijesnom uspjehu!

6 milijuna birača na izborima za Savezni parlament dalo je glas Alternativi za Njemačku, a među njima i mnogo Hrvata koji žive u toj velikoj i prijateljskoj zemlji.

Njemačka je napokon krenula pravim putem – 14 posto za AfD je samo početak, ali i dobar putokaz za Hrvatsku.

VIDEO (AfD TV): TVOJA ZEMLJA. TVOJA DOMOVINA. VRATI JE NATRAG!

facebook komentari

Nastavi čitati

Komentar

STEVO CULEJ: NEKA VIDE DA NAS IMA!

Objavljeno

na

Objavio

Sve prijatelje i ratnike pozivam da lajkom potvrde svoju spremnost kao toga dana. Neka vide da nas ima. Napisao je Stevo Culej uz fotografiju Specijalne policije na Velebitu.

Prisjetimo se kako je bilo tri zime provesti na toj bajkovitoj planini našim specijalcima, nije lako ni ispričati…

U Domovinskom ratu najviše vremena na Velebitu provela je upravo specijalna policija.

facebook komentari

Nastavi čitati