Letica: Ivo Josipović može početi pakirati kovčege i seliti s Pantovčaka

8

letica_nova_smBivši saborski zastupnik, predsjednički kandidat i ugledni politički analitičar, dr. Slaven  Letica, kaže da je u pobjedu Kolinde Grabar Kitarović bio posve uvjeren i u trenucima kada su od DIP-a stizali rezultati u korist njezinog protukandidata.

”Ivo Josipović može početi pakirati kovčege s Pantovčaka. U pobjedu Kolinde Grabar-Kitarović bio sam sasvim uvjeren odmah nakon objave izlaznih anketa. Nisam imao nikakve dvojbe ni kasnije. Prevelik je to uzorak da bi bilo promašaja. Osim toga, izlazne ankete testirane su i u prvom krugu te su se pokazale vrlo točne.  Ako iz Bosne i Hercegovine stigne još 10.000 glasova, te iz Amerike i Njemačke još 5 do 6 tisuća glasova, to znači da će pobjeda Kolinde Grabar-Kitarović biti još uvjerljivija. Očekujem, naime, da je 90 posto glasača u dijaspori zaokružilo ime predsjedničke kandidatkinje”, istaknuo je dr. Slaven Letica u trenutku kada je Kolinda Grabar -Kitarović preuzela vodstvo u broju glasova.

Direktno.hr

facebook komentari

 • EMINƎM

  hajde ti to objasni ministru branitelja, nema šanse

  • Lilith

   Matic ne podnosi poraz. Pokazao je svu svoju bijedu, a sad je on na redu za put… putuju i matic i bojan

   • EMINƎM

    ne izgleda mi matić kao neki borac, više mi pari kao pobegulja, trenutno je u čoporu izgleda jak ,al,’ razbit ćemo im snove

  • peppermintt

   si vidio što je emotivac 😛 :)))

   • EMINƎM

    više mi naginje kao nekakav negativac 😉

 • Otporaš

  Idemo dalje! Ovo je tek početak. Nije samo na našoj odabranici predsjednici RH Kolindi Grabar Kitarović da zasuče rukave, nego je to na svima nama da pljunemo u dlane, zasučemo rukave i svi zajedno, složno na posao da dokažemo – najprije vragu – da znamo što hoćemo, a to je BOLJU BUDUĆNOST SVIM HRVATIMA, BOLJU HRVATSKU, NE SAMO DA SE U NJOJ MOGU ZAKOPATI SAMO ONI KOJI U NJOJ ŽIVE, NEGO I ONI KOJI SU ZAKOPANI VANI A POKOJNIKA OBITELJ ŽELI DA IM SE POSMRTNI OSTATCI VRATE I POKOPAJU UNDJE GDJE SU SE RODILI, A TO JE NJIHOVA I NAŠA HRVATSKA.

  • Lilith

   Otporas, tako je. Izborili smo se, ovo je tek pocetak

 • peppermintt

  :))))