Liga prvaka odlepršala iz Maksimira, a s njom i Krunoslav Jurčić

  0

  Koja je budala napisala, očito vrlo inteligentna, posebno kada je nogomet u pitanju, da je zagrebački Dinamo favorit protiv bečke Austrije? Naime, odmah nakon ždrijeba play offa Lige prvaka, dok su drugi slavili, uključujući i  Zdravka Mamića, konstatirali  smo da je Dinamo na terenu kao jedna razbijena rulja bez glave i repa koja je dosad pobjeđivala isključivo zbog činjenice da se suočavala s daleko slabijim protivnicima, poput moldavskog Sheriffa, uostalom nedavno su modri jedva izvukli živu glavu protiv najslabije momčadi hrvatskog prvenstva. Kako od takvog Dinama očekivati da ‘zgazi’ jednu vrlo ozbiljnu, ali ništa više od toga, momčad?

  Bečka Austrija, naravno, nije u ovom trenutku najbolji klub spomenute države, Salzburg je za klasu kvalitetniji klub, s boljim igračima, no i takva Austrija bila je dovoljna za jedan neorganizirani Dinamo koji je stvorio nekoliko slučajnih prilika za vrijeme stihijskih napada na gol gostiju.

  Kakav god da je, makar i pijan, Sammir je za sve  ove Dinamove ptice trkačice jednom riječju genij. Dinamo, bez pravog organizatora igre, nije stvorio niti jednu normalnu, izrađenu iz igre. Čop, Soudani i općenito govoreći napadački dio Dinama još kako-tako, no, bez pravog srednjeg reda i trenera koji se ne boji proći centar, ovakva    ekipa nema što raditi  ni u Europa ligi.  Barem neka utjeha za ovakvu oronulu Mamićevu momčad.Liga prvaka, prerano, odlepršala je iz Maksimira, a s njom i Krunoslav Jurčić. Nije sve crno kao što izgleda, puno je gore. Barem neka utjeha za ovakvu oronulu Mamićevu momčad.

  tinolovka

  facebook komentari