LJUDI LAŽU – BROJKE NE

0

UPOZORENJE! – Zbog možebitnih zdravstvenih tegoba i posljedica čitanja sadržaja Tablica nije preporučljivo za čitanje „mentalnim komunistima i juhoslovenima“ kao ni onima koji ne vole Hrvatsku i Hrvate!


Miracle on 34th Street?  NE!

Čudesni povijesni događaj dogodio se u RH. Počelo je u kolovozu 2016., kad su po prvi put prihodi Proračuna 2016. premašili rashode Proračuna 2016. i to za malenih, ali sve pozornosti važnih i vrijednih 2 milijuna kuna.

Nezabilježeno, nevjerojatno, ali istinito, a nastavilo se u rujnu 2016. sa već respektabilnih  708 580 000 HRK, a ta će se razlika prihoda – rashoda idućih mjeseci toliko povećati da ni najveći optimisti neće vjerovati ni sebi ni Tablicama.

Svim domoljubima, a ujedno i „nevjernim Tomama“ koji su pod utjecajem tzv. „Mainstream medija“ poruka:

Pogledajte i vjerujte!

Kad vam „mentalni komunisti i juhosloveni“ još jednom stave pred i „pod nos“ da RH ide u nekakvom krivom pravcu, samo im pokažite ove Tablice i ništa ne pričajte jer će vas zamrziti u trenu, a za nekoliko minuta i sami sebe. Naravno, prije nego li im pokažete Tablice iz priloga ispod, savjetujte ih da uzmu nešto „za smirenje“.

Kako gospodarske teme ionako malo posjetitelja i čita, da ne duljim i opterećujem vas suvišnim slovima, pustimo slikama i brojkama neka pričaju.
_____________________

„Ako laže koza, ne laže rog!“


Kome smeta, neka pati!

Hrvatska ide dalje unatoč i usprkos!
Milivoj Lokas/Kamenjar.com

facebook komentari