LUKA PODRUG: S kojim pravom nositelji kriminalnog sustava koji su donijeli Lex Perković uopće imaju pravo izaći na ove izbore

5

Nositelj liste za 10. izbornu jedinicu koalicije Pomak, koja okuplja HČSP, HSP, Obiteljsku stranku i Akciju za bolju Hrvatsku, Luka Podrug, u utorak je upozorio kako su moguće manipulacije glasačkim listićma i krivotvorenje prilikom prebrojavanja rezultata galsovanja nakon izbora 11. rujna ove godine.

“U Hrvatskoj za ove izbore ima gotovo jedan milijun glasačkih listića više nego što je birača a time se otvara strašan prostor za manipulacije jer privatna tvrtka u vlasništvu SDP-a Apis broji glasove što je nevjerojatno i potpuno anticivilizacijski”, rekao je Podrug na predizbornom skupu te koalicije u utorak na večer u Podstrani kod Splita.

facebook komentari

 • EMINƎM

  I ja se pitam od kud? Od mosta koji im javno poručje da su spremni surađivati s zločinačkom organizacijom zvan SDP.

  • Maks

   Ovaj im je najnovije pojacanje!!! NA SLICI JE ANTE PRANIĆ. GRADONAČELNIK VRGORCA. BIVŠI SDP-OVAC, A SADA MOST

   • EMINƎM

    G.delije zalutao. Taj može i šešeljevu stranku. Slobodno.

    • Maks

     Nije zalutao. To se znalo i ranije pa svejedno izabran za gradonacelnika – uz pomoc Petrova i mosta. Pranjicev otac je stara SDPenjara. Bolje da Cuprija ide s Milanovicem nego s HDZom budu li na izborima tako jaki – bolje HDZ u opoziciju ovaj puta.

 • kostresh

  e moj narode, motiku u ruke. pljuni u sake i u polje. drugovima krumpiri i na betonu rastu, oni zive od (zarade) laprdanja a narod od rada.