Lustracija je demokratska revolucija!

2

Za lustracijama hrvatski narod godinama vapije.

Zar će RH biti jedina država u Europskoj uniji bez lustracije bivših komunističkih, kod nas jugo terorista.

Ovom Republikom Hrvatskom vladaju jugokomunistički satrapi koji su bili cijelo vrijeme protiv samostalne RH.

Jedan Stipe Mesić stari udbaš još od 1956. bio se samo pritajio u strahu od odmazde hrvatskih branitelja u vrijeme Domovinskoga rata s jedne strane a s druge od strane četnika Slobodana Miloševića koji nisu razlikovali Hrvate kao svoje glavne neprijatelje.

Ne zaboravimo kako je Slobodan Milošević sa svojim velikosrpskom zločinačkom memorandumskom agresijom bio zaprijetio i okorjelim hrvatskim komunistima pa su i hrvatski zločinački udbaši bili prinuđeni zbog vlastite sigurnost prihvatiti državotvornost RH protiv koje su bili cijeloga života. Mesić se hvali sa svojim ocem Josipom “Tovariščem” koji da mu je uzor dok podravski kraj zna za njegove i Manolićeve zločine u ratu i poslije rata nad tim jadnim hrvatskim braniteljima i domoljubima, koje su sa jahaćih konja gađali u onim bleiburškim kolonama smrti.

Jedan Ivo Josipović je sin zloglasnog udbaša Ante Josipovića koji je od partizanskih dana i likvidacija širokobrijeških svećenika franjevaca četrdeset pete pa preko Golih Otoka i sve do onoga Hrvatskog proljeća bio jedan od najzloglasnijih progonitelja Hrvata.

I njega njegov sin Ivo slavi kao svojega uzora. Ivo je neprestano uzvikivao “nova pravednost” što je u biti značilo nove toljage za ustaške zmije po RH što je tražio po Knesetu Izraela.

Jedan Josip Perković je daleko bolji Hrvat od jednoga Mesića ili Josipovića. On je tijekom Domovinskoga rata domoljubno surađivao sa predsjednikom Tuđmanom i braniteljima RH.

Jedna Vesna Pusić je potpuno odnarođena jugokomunjarka koja mrzi sve što je hrvatsko. Zar nije stalno po sabornici uzvikivala kako je RH nastala na zločinu. A njezin brat Zoran je najbolji prijatelj jednome četniku Savi Štrpcu u Beogradu.

Oni sve rade protiv RH i hrvatskoga naroda u cijelosti.

Tako se ponaša i cijela Kukuriku koalicija i bez lustracija nema spasa Hrvatskoj i Hrvatima. Ako bi na predstojećim izborima opet bio biran jedan Ivo Josipović to bi bila hrvatska tragedija i u EU, ili pak Zoran Milanović koji se ponaša kao pravi jugoterorist vrijeđajući branitelje Domovinskoga rata sa “slučajnom državom” ili vukovarskim pločama.

Pravo je čudo da hrvatski branitelji imaju snage da se održe u miru. Lustracija je jedini spas za Hrvate i Hrvatsku u EU. Nitko ih ne želi proganjati, ali oni moraju sići s političke pozornice u Hrvatskoj. To je sukladno svim europskim deklaracijama o demokraciji u EU.

braniteljski-portal.hr

facebook komentari

 • Crnostrig

  Lustracija je jedini spas za Hrvate i Hrvatsku u EU. Nitko ih ne želi
  proganjati, ali oni moraju sići s političke pozornice u Hrvatskoj. To je
  sukladno svim europskim deklaracijama o demokraciji u EU. Slažem se u potpunosti

 • Laktashenko Shumski Shtrumph

  Lustracija je jedini spas za Hrvate i Hrvatsku u EU. Nitko ih ne želi
  proganjati, ali oni moraju sići s političke pozornice u Hrvatskoj. To je
  sukladno svim europskim deklaracijama o demokraciji u EU. Slažem se u potpunosti