Maks Slaviček: “Djelovanje Srbo-komunističkih medija pod krinkom antifašista”

0
Isječak s portala novosti

DJELOVANJE SRBO-KOMUNISTIČKIH MEDIJA pod krinkom ANTIFAŠISTA KOJE PLAĆA HRVATSKI NAROD kroz “HRVATSKU VLAST” putem poreza.
http://www.portalnovosti.com/juraj-hrzenjak-hude-jame-ne-bi-bilo-bez-ranijih-ustaskih-zlocina

Reakcija na izjavu, tekst koji je izjava gospodina druga Juraja Hrženjaka kako Hude Jame ne bi bilo da nije bilo Ustaša. Objavljenoj u glasilu srbijanske nacionalne manjine u Hrvatskoj zvanoj Novosti, a koje HRVATI plaćaju 3,5 milijuna kuna goišnje. Hrvati plaćaju da bi ih se vrijeđalo,obezvrijeđivalo naše pretke,rođake,djedove i stričeve, da bi se pljuvalo po težnji Hrvatskog naroda za slobodom.Zašto to dopuštaju „Hrvatske vlasti“? Bi li to dopustili drugovi iz komiteta činiti Hrvatima da je ostao stari njima najdraži komunistički režim i država? Činjenice kazuju kako ne bi….Već biste bili hapšeni,isljeđivani i dobili dugogodišnje zatvorske kazne a list bi bio zabranjen. I zato….

Imam im jednima, drugima i trećima kao Hrvat, Hrvatski Vojnik kazati slijedeće:

Citirajući ću Dr. Ivu Korskog židova iz Osijeka koji je napisao Bibliju Hrvatskog nacionalizma koja se proučava i na američkim sveučilištima u kojoj piše:

” Hrvatski nacionalizam je obrana hrvatske zajednice i hrvatskih predaja od svih unutarnjih ili vanjskih snaga koje žele tu zajednicu osloboditi ili joj oduzeti njezin poviješću oblikovani značaj. Taj nacionalizam jača kao obrambena kategorija kada postoji veća ugroženost, a slabi kada nema ugroženosti. “

Razvidno je vrlo štetno, kroz medijuskuagresiju kao nastavak ratnih sukoba u kojima su izgubili oružani boj DJELOVANJE SRBO-KOMUNISTIČKIH MEDIJA pod krinkom ANTIFAŠISTA KOJE PLAĆA HRVATSKI NAROD kroz “HRVATSKU VLAST” putem poreza.

Stoga imam im jednima, drugima i trećima kao Hrvat, Hrvatski Vojnik kazati slijedeće:

Po logici gospodina druga Juraja Hrženjaka i takvih, negdašnjih  SKOJ-evaca,Komunista i Partizana koji su branili i čuvali diktaturu proletarijata ubijajući i bacajući u jame sve neistomišljenike MI HRVATI smo pogriješili što nismo postupali na način koji opravdavaju kad smo OSLOBODILI HRVATSKU od njihova režima (barem smo tako mislili).Trebali smo slijedom ove njihove doktrine i logike nakon Domovinskog Oslobodilačkog Obrambenog rata postupiti po njihovoj doktrini sve ih lijepo eliminirati,likvidirati i ne bi nam nitko zamjerio jer eto po antifašistima ,komunistima i partizanima tako se obračunava sa neistomišljenicima i neprijateljima države i naroda???

Tko je kakav bio u prošlosti vidi se iz sadašnjosti, naime teza kako su Hrvatski nacionalisti i hrvatski nacionalizam genocidni kao i državno uređenjei država za koje su se tada borili pada u vodu. Pada u vodu jer se po ponašanju i odnosu potomaka Ustaša i NDH vidi kako se ponaša Hrvatski nacionalist, Hrvatski domoljub i vjernik. Hrvat vojnik sin,unuk Ustaša pruža život poraženom protivniku, Hrvat nacionalist vojno-politički poraženom neprijatelju kao zabludjelom od svoga stada tzv. Hrvatu oprašta a kroz pomirbu i amnesti-aboliciju težeći miru u slobodnoj ,samostalnoj novonastaloj Nezavisnoj Državi Hrvatskoj zvanoj Republika Hrvatska, Taj isti Hrvat,vojnik,nacionalist razrješava grijeha,progona i osvete nad onima koji njegovu državu i njegov narod ubijaju,trpaju u logore, progone sa kućnih ognjišta amnestijom i abolicijom…To pokazuje tko je,koja ideologija i čiji režim,država vlast,čija zastava,grb i oznake i čiji te vojnik je postao, bio i ostao genocidan slijedeći ideologiju komunizma.komunističke partije,kominterne i diktature proleterijata danas perfidno umotane u frazu antifašizam.

I kako se nama Hrvatima pobjednicima u nametnutom ratu kojeg su pokrenuli nasljednici i pripadnici komunističke partije Jugoslavije (kasnije Srbije) i njihovih pandana u RH kako nam se topraštamo,oslobađamo i aboliramo vlastite krvnike to vraća? Opstruiranjem, degradiranjem, potkopavanjem i blaćenjem branitelja od strane tih istih stvorova koji su se zahvaljujući tim našim dobročinstvima i našoj borbi za demokraciju,putem te iste demokracije dokopali političkih poluga kroz stranke nasljednice ideologije režima kojeg smo pobjedili. Podrivanjem države za koju lažno tvrde kako je nastala na komunističkoj ideologiji i klasnoj borbi, rekoh ranije danas umotanoj u naziv i frazu antifašizam. E gospodo, negdašnji drugovi, neće proći ta Vaša teza koju ste lažima branili desetljećima. Naše žrtve nisu samo brojevi,poput lažnih cifri kojima optužujete Hrvatsku državu i narod. Vi i vaš 10-ti po rangu krvnik J.B.Tito ćete odgovarati, a istina će Vas pobijediti.. Istina i Hrvatska vjera U Boga,rod i dom.

Slaviček Maks Mario

facebook komentari