Pratite nas

Vijesti

Malnar Tribute: Smijte se uz najbolje trenutke ‘Noćne more’ Željka Malnara by Lilith

Objavljeno

na

‘Ko ne voli Vucu, ne diže im se ku…’, ‘Jel može Gipsy Kings ‘Baila Me’ za mog prijatelja gipsyja’, ‘ Imam najmanji ku… na svijetu’, tek su neki od ‘bisera’ iz emisije…

Kada prva zraka sunca pogodi autopraonu i odbije se u spektru boja na moje lijepo lice ja vičem ‘Dobro jutro, Republiko Pešćenico!’, a jadan, napaćen narod odgovara ‘Dobro jutro, Predsjedniče’. Pustim jednu suzu i kažem ‘Ko vas jebe’, uvodne su riječi pokojnog Željka Malnara u jednu od emisija pod nazivom ‘Noćna mora’.

Malnar je u svojoj emisiji ugostio ljude raznih profila, poznate i nepoznate, no svi su imali nešto zajedničko – kad su došli kod Malnara govorili su ono što zaista misle, svađali se i nimalo nisu pazili na rječnik.

‘Ko ne voli Vucu, ne diže mu se ku…’

– Ko ne voli Vucu, ne diže im se ku…, jesi je.. šta, smrade. Dođi, čekam te, dođi ovdje. Problem kod Hrvata je što im se ku… ne diže. Za mnom i Jaranom okreće se pola države, sve nas hoće, legendarna je izjava Siniše Vuce u ‘Noćnoj mori’. Nakon elaborata o tome zašto su Srbi bolji ljubavnici od Hrvata, Vuco je iz džepa izvadio svežanj eura i rekao da mu je supruga to dala samo za jednu noć izlaska. Od novca je napravio lepezu i hvalio se da je toliko bogat da se hladi eurima. – Pun sam ko brod, mogu kupit cijelu zemlju. Kad imaš ovoliko para, onda možeš i je… Dok ti drkaš ku…, ja je… okolo – nastavio je Vuco. Silvio Marić ‘mrtav’ pijan htio je da mu u emisiji puste pjesmu ‘Baila me’. – Jel može Gipsy Kings ‘Baila Me’ za mog prijatelja gipsyja – rekao je Silvio uz snažno gestikuliranje. Umjesto toga dobio je Vucinu ‘Volim piti’. Izbor ga nije oduševio pa je i dalje baljezgao.

Malnaru je u goste došao i Dennis Rodman. U emisiji je pričao da mu je Toni Kukoč ispričao puno toga o Hrvatskoj, no svejedno nije znao kamo ide. Malnar mu je pred kamerama dao kondom kako bi se mogao bezbrižno družiti s djevojkama, a Rodman mu je kroz smijeh rekao da je to trebao učiniti večer prije jer su Hrvatice jako vesele i otvorene djevojke. Malnar je u istoj emisiji ugostio Predraga Raosa i ultradesničara i nacionalista Mladena Schwarza. Obojica su bili česti gosti u ‘Noćnoj mori’, a ova u kojoj su gostovali zajedno svakako zaslužuje da uđe u anale.

Kasandra zaspala u emisiji

Miroslav Tuđman u emisiji je pričao o Haaškom sudu, o otkrivanju identiteta Stjepana Mesića kao zaštićenog svjedoka. Kasandra je Malnaru zaspala u emisiji, a on se išuljao u emisiji dok je nju kamera snimala kako spava. Umjetnik Tomislav Gotovac s Malnarom je u emisiji komentirao Kasandrino spavanje. – Ja kad sam to vidio, rekao sam ‘Je.. ti, u ovom Zagrebu se nekaj događa’ – rekao je Gotovac koji je bio oduševljen Kasandrinim spavanjem. Primijetio je i da joj se u snu razmazala šminka, da su joj se noge raširile, sve. – Ja sam nju ostavio u studiju, otišao doma, upalim televizor i ona je još na ekranu. Nazvao sam je i pitao koji ku… još radi u studiju, rekao joj da sam ja doma, i ona se samo digla i otišla – nadovezao se Malnar dok mu je Gotovac rekao da je dance zvijezdu uspavao svojom bojom glasa.

‘Sve pedere u jednu državu’

Kontroverzni vlasnik i osnivač Nogometnog kluba Hrvatski dragovoljac, pokojni Stjepan Spajić, u emisiji je pričao o pederima. – Ja bi njima napravio jednu državu i ne bih ih puštao van, samo unutra i onda bi lijepo izumrli. Mogu se ženit, djecu imat ne mogu, nek im bude sve u toj njihovoj državi – rekao je ‘Spajki’. Ljubo Ćesić Rojs raspričao se o politici, ‘komunjarama’, transkriptima, demokraciji, pokojnom predsjedniku Tuđmanu… Doktor Ante Pavlović u emisiji je radio sklekove i izveo striptiz te pričao, naravno o zdravlju.

‘Imam najmanji ku… na svijetu’

– Ako ti je baš važno da priznam da imam mali ku…, evo, ja ti sad priznajem, imam najmanji ku… na svijetu – rekao je Malnar jednom gledatelju u emisiji u kojoj je gostovao Denis Kuljiš. Novinar se toliko smijao pozivu gledatelja s govornom manom da su mu išle suze. – Ovdje je prošlo svakakvih čudaka – komentirao je kroz smijeh Kuljiš. Zdravko Mamić u ‘Noćnoj mori’ pjevao je ‘Košulju plavu’, a Predrag Raos ispsovao ga je ‘na mrtvo ime’ zbog Dinama.

I po meni najbolji dio , legendarni Darko Prelazi u Srbe:

lilith/kamenjar.info

 

 

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori
Komentiraj

Vijesti

VIDEO – Navijači Srbije i Slovenije zajedno provociraju Hrvate

Objavljeno

na

Objavio

U finalu Eurobasketa večeras se sastaju Slovenija i Srbija, dvije reprezentacije koje su dosad pokazale najviše na turniru.

U Istanbulu se sprema spektakl, a i jedni i drugi imat će veliku podršku u dvorani.

No, i na dan kada igraju tako veliku utakmicu, njihovi navijači nisu propustili sjetiti se Hrvatske. Umjesto da uživaju u spektaklu, oni su se odlučili provocirati hrvate. Očito su u pitanju nekakvi kompleksi. “Tko ne skače taj je Hrvat”, započeli su navijači Srbije, a vrlo brzo su im se pridružili i Slovenci.

facebook komentari

Nastavi čitati

Kronika

Tijekom snimanja priloga napadnuti izvjestitelji Nove TV – VIDEO

Objavljeno

na

Objavio

U subotu su u Velikom Pašijanu pokraj Garešnice tijekom snimanja priloga za emisiju Provjereno napadnuti novinarka Nove TV Ema Branica, snimatelj Alan Novak i asistent snimatelja Goran Jaganjac, piše Dnevnik.hr.

Novinarka emisije Provjereno Ema Branica, snimatelj Alan Novak i asistent snimatelja Goran Jaganjac došli su u Veliki Pašijan kako bi nastavili priču o nizu prijevara za koje je optužen Ivica Sužnjević, zvan Šeki.

“Došli smo snimiti izjave još ljudi koji ga optužuju za prijevare. Dok smo snimali izjave prvo se pojavila majka optuženog i počela nas sve tući metlom. Potom se pojavio i njegov brat. Vikao je da će nas sve pobiti i da ‘ako imamo mu*a dođemo snimati kod njega u kuću’.  Potom me je snažno gurnuo u prsa i iščupao mi pramen kose. Pala sam u kanal i udarila glavom”, ispričala je novinarka.

“Cijelo to vrijeme je njegova majka i dalje prisutne tukla metlom, a brat je potom nasrnuo i na snimatelja i pokušao mu potrgati kameru. Pozvala sam policiju i on je priveden, a njegovoj je majci navodno pozlilo. No, nakon što je stigla Hitna pomoć prevezli su je tek 200-tinjak metara, do njezine kuće.”

facebook komentari

Nastavi čitati