Marijana Petir: Članovi Predsjedništva interesno su povezani

2

Hrvataska zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir sinoć je odlukom Predsjedništva HSS-a isključena iz stranke. Ona je u službenom posjetu Izraelu a na Predsjedništvo je došao njen oponomoćenik, odvjetnik Ivan Stanić.

Na svom Facebook profilu napisala je kako je upravo putem medija saznala vijest da je nakon 27 godina članstva isključena iz HSS-a.

Premda ne postoji nikakva moja krivnja, odluka je očekivana obzirom na interesnu povezanost pojedinih članova Predsjedništva i njihove ovisnosti o Kreši Beljaku. Oni moraju raditi što im on kaže ukoliko žele zadržati svoje pozicije a to je politička korupcija.

Tijekom ovog postupka došlo je do teške povrede mojih prava, koja su zajamčena Europskom konvencijom za za zaštitu ljudskih prava i temeljnih sloboda, što je nepoznanica za današnje vodstvo HSS-a.

Kada dobijem pisanu odluku, odlučit ću o sljedećim koracima. Zahvaljujem svima koji su mi iskazali podršku!, napisala je Marijana Petir.

facebook komentari

  • rođeni

    šta ima novo petir, nemoj reči da si tek sad toga svjesna?
    ako želiš raditi za narod, hasan, esih, general, uio čekaju

  • Dusko Besenic

    Za poštene ljude,gđa Petir je dobila veliko priznanje svojih vrijednosti,morala i poštenja,jer kako drugačije tumačiti kada te uz sebe ne želi DOKAZANI LOPOV,politički pervertit i nedvojbeno nemoralna osoba kao što je Beljak?!!