Pratite nas

Komentar

Marko Jurič: Pa dobro kaj su ovi na HRT-u skroz pukli..??

Objavljeno

na

Pa dobro kaj su ovi na HRT-u skroz pukli..??

Već par dana za redom predstavljaju (ne zna se konačan broj) kandidate za predsjednika SDP-a. I to u udarnim minutama, u udarnom Dnevniku.

Onako šakom i kapom kao da je džabe, Hrtovci su i danas poklonili frtalj ukupne minutaže Dnevnika događaju koji se još nije dogodio. Jučer su bile dvije potpuno nezanimljive SDP-ove afežeovke, jedna kaj pleše na štangi, Sobolica mislim, a za drugu nikad nisam čuo.

A večeras Orsat Miljanić. Punih pet minuta ukazanja lika koji možda neće biti šef SDP-a i to od 7:35 do 12:35 minute Dnevnika.

Kog uopće boli ona stvar što imaju kandidati za šefa oporbene stranke reći svekolikom općinstvu? Orsat je jedan od bezličnih birokrata koji je devedesetih bio u sustavu HDZ-ove vlasti, a onda je dolaskom Račana pretrčao na drugu stranu.

U nevjerici sam slušao taj, valjda besplatni, Orsatov PR, koji je trajao beskrajno dugih i dosadnih pet minuta. Bio je to ničim izazvan intervju, osim političkom pristranošću uredništva, koje o trošku tv pretplatnika istima ispire mozak svojom ideološkom sapunicom.

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori
Komentiraj

Komentar

Velimir Bujanec: Čestitamo AfD-u na povijesnom uspjehu!

Objavljeno

na

Objavio

NJEMAČKA NIJEMCIMA!

Čestitamo AfD-u na povijesnom uspjehu!

6 milijuna birača na izborima za Savezni parlament dalo je glas Alternativi za Njemačku, a među njima i mnogo Hrvata koji žive u toj velikoj i prijateljskoj zemlji.

Njemačka je napokon krenula pravim putem – 14 posto za AfD je samo početak, ali i dobar putokaz za Hrvatsku.

VIDEO (AfD TV): TVOJA ZEMLJA. TVOJA DOMOVINA. VRATI JE NATRAG!

facebook komentari

Nastavi čitati

Komentar

STEVO CULEJ: NEKA VIDE DA NAS IMA!

Objavljeno

na

Objavio

Sve prijatelje i ratnike pozivam da lajkom potvrde svoju spremnost kao toga dana. Neka vide da nas ima. Napisao je Stevo Culej uz fotografiju Specijalne policije na Velebitu.

Prisjetimo se kako je bilo tri zime provesti na toj bajkovitoj planini našim specijalcima, nije lako ni ispričati…

U Domovinskom ratu najviše vremena na Velebitu provela je upravo specijalna policija.

facebook komentari

Nastavi čitati