Marko Jurič: Pa dobro kaj su ovi na HRT-u skroz pukli..??

2

Pa dobro kaj su ovi na HRT-u skroz pukli..??

Već par dana za redom predstavljaju (ne zna se konačan broj) kandidate za predsjednika SDP-a. I to u udarnim minutama, u udarnom Dnevniku.

Onako šakom i kapom kao da je džabe, Hrtovci su i danas poklonili frtalj ukupne minutaže Dnevnika događaju koji se još nije dogodio. Jučer su bile dvije potpuno nezanimljive SDP-ove afežeovke, jedna kaj pleše na štangi, Sobolica mislim, a za drugu nikad nisam čuo.

A večeras Orsat Miljanić. Punih pet minuta ukazanja lika koji možda neće biti šef SDP-a i to od 7:35 do 12:35 minute Dnevnika.

Kog uopće boli ona stvar što imaju kandidati za šefa oporbene stranke reći svekolikom općinstvu? Orsat je jedan od bezličnih birokrata koji je devedesetih bio u sustavu HDZ-ove vlasti, a onda je dolaskom Račana pretrčao na drugu stranu.

U nevjerici sam slušao taj, valjda besplatni, Orsatov PR, koji je trajao beskrajno dugih i dosadnih pet minuta. Bio je to ničim izazvan intervju, osim političkom pristranošću uredništva, koje o trošku tv pretplatnika istima ispire mozak svojom ideološkom sapunicom.

facebook komentari

  • sjena

    “Pa dobro kaj su ovi na HRT-u skroz pukli..?? ”
    gosp.Jurić , dugo nisam pročitao kraču ,a tako dobru dijagnozu. !!!!!!!!!
    Stvarno ne znam tko ih plača i straši ,jer zašto bi toliko plakali nad SKH-SDP-ovskim padom !!!

  • Plavac Plavi

    Bravo Marko!! Ja sam jutros gledajući HRT 4 i Linića “izgubio živce”! Jer već nam i na usta i na guzicu izlaze te analize i mišljenja o SDP-u i njihovim kandidatima za predsjednika!! Uzeo sam telefon i nazvao HRT službu za korisnike!! Javila se jedna drugarica i kaže: “Halo!” Ja: “Halo, jesam li dobio SDP-ovu televiziju?!” Par sekundi šutnja, a onda tuu, tuu, tuu,..! 🙂 Ja ne odustajem, ponovo zovem! Javi se druga: “Halo, izvolite”! Ja opet: “Halo, jesam li dobio SDP-ovu televiziju?! Ona prasne u smijeh i kaže: “Recite svoje primjedbe!” Ja: “Evo gledam Linića na četvrtom, već dva tjedna nas gnjavite sa SDP-om! Deset minuta ne može proći, a da nas ne “šopate” sa posebnim emisijama, mišljenjima sadašnjih bivših, SDP-ovaca, svakojakih komentatora, samo još fali mišljenje pokojnog Račana i zločinca Broza,…Je li to normalno, jeste li vi hrvatska ili SDP-ova televizija?? Ona kaže: “Prenjet ću vaše primjedbe, hvala do slušanja!” :)))))