Matić organizatorima prosvjeda poručio “isto što i Kovačić HDZ-u”

6

“Spasio me Ivan Kovačić pa ne moram psovati”, kazao je bivši ministar branitelja Predrag Matić kada su ga upitali za komentar izjava branitelja u šatoru u Savskoj prilikom objave raspuštanja braniteljskog prosvjeda nakon 555 dana, prenosi N1. 

[ad id=”93788″]

Naime, upitan da komentira kritike na svoj račun izrečene od strane Đure Glogoškog u šatoru u Savskoj, kazao je da im poručuje “isto što i Kovačić HDZ-u”.

Glogoški je, podsjetimo, izjavio da su branitelji tražili ostavke ministra Predraga Matića, njegove zamjenice i pomoćnika, jer su primali plaću, a nisu radili svoj posao. To je bio prvi zahtjev prosvjednika, kada su podigli šator u Savskoj u listopadu 2014. godine. Kada je to ispunjeno i kada im je obećan krovni zakon o pravima braniteljima, kao i ustavni zakon, jednoglasno je odlučeno da više nema potrebe za održavanjem prosvjeda. Ustavni zakon, očekuje Glogoški, bit će donesen u Saboru kada ondje ne budu sjedili “oni koji mrze branitelje”.

Podsjetimo, Ivan Kovačić u ponedjeljak je, govoreći o neslaganjima s koalcijskim partnerom HDZ-om, poručio vodećoj stranci Domoljubne koalicije – “‘ko vas j***”.

facebook komentari

 • Sivooki

  Podruku, pa put pod noge…

 • EMINƎM

  jedini spas za matića i njegove istomišljenike je skok pod teretni vlak

 • NadaKelava

  Pa nece se Matic u javnosti izrazavati tako vulgarno kao Kovacic; on to samo iza zatvorenih vrata, na sjaednici…., a u javnosti samo citira druge 😉

 • Choo-choo Dampf

  Vulgaran, nakaradan u izričaju , patetićan u vokabularu , previše se ovoj gnjidi prostora daje . Krpelj .

 • Vjetruša Kliktavka

  Sram te može bit Matiću.

 • kršni

  Kada sam čuo što su vukovarski branitelji prozborili o tom liku, bilo je sve jasno. Čuditi se više ne trebamo, trebamo ga ignorirati.