Matić: ‘Zahtjevi branitelja su prilično neartikulirani’

1

Žao mi je što branitelji prosvjeduju. Ja mogu samo kao papagaj ponavljati jedno te isto. Pozivam ih na razgovor. Kad netko postavi ultimatum, teško je razgovarati,ali ponavljam kako dijalogu alternative nema.

Oni su i sami branitelji i ratnici te znaju da poslije rata dolaze pregovori. Zar nam treba još nemilih scena poput smrti braniteljice ili incidenta sa samozapaljivanjem. Organizatori moraju biti svjesni da preuzimaju odgovornost. Što se mene tiče,moja vrata su im otvorena danonoćno. Što se tiče moje ostavke, tri su načina kako se mene može smijeniti. Može me smijeniti moj šef, mogu me smijeniti izbori i mogu se smijeniti sam i to bi i napravio kada bi bili stvarno neki argumenti da sam ja učinio nešto pogrešno ili loše prema braniteljima. Nikada branitelji nisu bili izloženi provođenju zakona o braniteljima kao u posljednje tri godine. Sve u skladu sa zakonom, ništa manje i ništa više, kazao je ministar branitelja Predrag Fred Matić i dodao kako će smjenom njega doći netko novi. (VL)

Njihovi su zahtjevi prilično neartikulirani. Nakon moje smjene doći će netko novi, neki Marko, Janko ili Pero, i što onda? Pitajte njih, rekao je Matić.

facebook komentari

  • Alan B’Stard

    Trese se fotelja, drma se fred ko majmun u kavezu