Medijska mafija se oporavlja: Ako je Sinčić želio promjene kako je mogao uzeti glasove Ive Josipovića koji je sve samo ne simbol promjena?

1

Nakon početnog šoka uzrokovanih za komuniste šokantnim rezultatima prvog kruga predsjedničkih izbora, prema kojima Josipović nije pobijedio s 99 posto glasova kako su to očekivali komunisti s obzirom da bi tako nešto bilo očekivano budući da je s takvim rezultatom uglavnom na ‘demokratskim, izborima’ pobjeđivao simbol demokracije i tolerancije ‘na ovim prostorima’, drug Tito, medijska mafija se oporavlja.

Nećemo imenovati tu medijsku mafiju jer su je građani, danas je to evidentno, kako bi rekao Goran Vlaović, prepoznali, što su predsjednički izbori dokazali.

Mediji koji svoje postojanje mogu zahvaliti činjenici da su hrvatski građani opljačkani kroz predstečajne nagodbe ili oprost dugova zloglasnim medijskim tajkunima prepuni su komentara i savjeta Ivi Josipoviću kako pobijediti u drugom krugu, očito su hrvatski mediji zaboravili činjenicu da je prvi krug predsjedničkih izbora bio referendum ne samo protiv Milanovićevog režima, nego i protiv njih samih. Sjećate li se medijskih napisa tjednima prije predsjedničkih izbora, sjećate li se iz kojeg je tabora, ako ne računamo profesora Kujundžića. koji je uspio razotkriti Ivu Josipovića glede slučaja Lex Perković te je tu temu uspio nametnuti kao jednu od ključnih tema predsjedničke kampanje, dolazio najžešći napad na Ivana Vilibora Sinčića? Naposljetku, ne zaboravimo ni izjavu skandalozne Milanke Opačić u izbornoj noći koja je Sinčića proglasila lažljivcem.

Jesu li čuli poruku Ivana Vilibora Sinčića na posljednjem sučeljavanju predsjedničkih kandidata na takozvanoj javnoj televiziji kada je Sinčić poručio: ‘Ne vjerujte Hanžekoviću…’ Zna se čega je vlasnik i simbol Hanžeković.

Naime, ako je Ivan Vilibor Sinčić bio najžešći kritičar Ive Josipovića i postojeće političke nomenklature kako je moguće da hrvatski REŽIMSKI mediji insistiraju na tvrdnji da je zapravo Sinčić oteo glasove Ivi Josipoviću s obzirom na činjenicu da je Josipović sve samo ne simbol promjena? Ivo Josipović pet godina je šutio na Pantovčaku, sve što je radio bilo je da u Hrvatskoj ostane status quo, odnosno, da ništa ne poremetio idilu aktualnog režima, odnosno Milanovićeve tragične Vlade.

Ivan Vilibor Sinčić pojavio se, nakon što su postali poznati rezultati prvog kruga predsjedničkih izbora, na takozvanom regionalnom CNN-u, odnosno, na televiziji koju mnogi smatraju ratnom profiterskom televizijom, a na kojoj glavnu riječ ima kontroverzni MEDIJSKI PROFITER Dubravko Merlić, suprug Želje Ogreste, koja se nalazi na rezervnom položaju na takozvanoj javnoj televiziji. Je li ovo pojavljivanje na ovakvoj televiziji prvi ozbiljniji autogol Ivana Sinčića?

Inače, ukoliko se glasovi profesora Kujundžića mogu smatrati budućim glasovima Kolinde Grabar Kitarović onda je predsjednička kandidatkinja HDZ-a u startu u prednosti te joj je dovolnjno osvojiti tek šest-sedam posto glasova koje je Sinčić dobio u prvom krugu izbora, dok će Josipović morati osvojiti puno više, ne računajući izuzetnu mobilizacijsku snagu Hrvatske demokratske zajednice, koja je dodatno motivirana sjajnim govorom Kolinde Grabar Kitarović odmah nakon izbora, odnosno u izbornoj noći. Govor Ive Josipovića bio je klasični govor mržnje, obračun sa svima uzrokovan očiglednom panikom i strahom od gubitka fotelje na Pantovčaku.
izvor:Tinolovka.news

facebook komentari