MESIĆ USTAŠA, UDBAŠ ILI VELEIZDAJNIK?

13

Kontroverzni uradak kojega je svekolikoj hrvatskoj javnosti obznanio intrigantni Velimir Bujanec u svojoj kultnoj emisiji „Bujica“, analizirajući uradak višeslojno, on u sebi sadrži elemente rasterećenja Hrvatske opterećene fabriciranim mitovima, poglavito mitom o Jasenovcu, ali istovremeno sadrži veliku opasnost za Hrvatsku u današnjem trenutku istine  kada je došlo do hiperinflacije proizvodnje fašizma i ustaštva. Zbog toga ovim Mesićevim eskapadama treba prići s krajnjim oprezom i izbjeći udbaške zamke koje se kriju u pozadini ovog događaja.

Prvo objektivno pitanje koje bi trebali postaviti je svakako pitanje zbog čega je ta snimka Mesićevog „ustašovanja“ čekala sakrivena  u nečijoj ladici pune 24 godine? Zbog čega ta snimka nije izašla u javnost u vrijeme Mesićeve kampanje za predsjednika republike? Zbog čega snimka nije izašla kada je pokrenuo monstruoznu detuđmanizaciju, progon branitelja, progon Hercegovaca, u trenutku kada je besramno dilao tajne dokumente haškom tribunalu i kada je lažno svjedočio pred tim istim sudištem na štetu Hrvatske i kada je megalomanski sricao hvalospjeve Titu i antifašizmu? Zbog čega tada nije dovedena u pitanje Mesićeva vjerodostojnost dok je obnašao najvažniju funkciju u državi? Ključno je pitanje tko je tu snimku dostavio Velimiru Bujancu, s kojim motivom i kakve će reakcije u medijima i u svekolikoj hrvatskoj javnosti ta snimka izazvati.

Činjenica je da je Mesić u trenutku nastajanja te snimke bio visoko rangirani HDZ-ov dužnosnik, čini mi se glavni tajnik stranke! Činjenica je da je Mesić znao da se sastanak snima, a po svom rangu jedini je imao pravo na vlasništvo te snimke!  Snimanje je vjerojatno osobno odobrio. Dakle, nije li ta snimka došla upravo iz Mesićeve ladice kako bi zapravo teško naštetila Republici Hrvatskoj u ovoj nemilosrdnoj proizvodnji ustaštva radi opravdanosti postojanja Titovog antifašizma!

Ova snimka klasičan je udbaški modus operandi, „žrtva kvalitete“ u ovoj klasičnoj političkoj šahovskoj partiji u trenutku kada se Hrvatska nalazi na najznačajnijoj političkoj prekretnici uslijed svjetskih globalnih zbivanja. Dakle, hoće li Hrvatska biti snažna, suverena nacionalna država po Trumpovom modelu u SAD-a ili će i nadalje voditi slugansku politiku prema Bruxellesu i Beogradu? Ova snimka ide u rang „svastike s Poljuda“ i teško će međunarodno naštetiti Hrvatskoj u trenutcima kada nas čeka obilježavanje Holokausta. Zar nije indikativno da su  Židovske općine u Hravatskoj dan prije objave snimke dale  priopćenje o svom bojkotu obilježavanja Holokausta? Zar  nije indikativno da je snimka osvanula kao bomba na dan kada je Andrej Plenković otišao u posjetu Izraelu? Programirani i vjerojatno dogovoreni, ali fingirani napad na Mesića kako bi se naštetilo Hrvatskoj doći će upravo iz Židovske općine, jer Mesić po njima apsolutno relativizira žrtve Jasenovca, a Židove, najveće stradalnike Jasenovca uopće u toj snimci nije ni spomenuo. Hrvatski, Titovi, antifašistički Židovi ovo sigurno ne će prešutjeti i ova vijest će obići Svijet. Napad će doći iz Srbije, jer ovo im je melem na ranu o ovo predizborno vrijeme , krucijalni dokaz fašizacije Hrvatske koji dolazi iz usta predsjednika Mesića u dva mandata. Nitko u Svijetu, ma koliko dobronamjeran bio, Mesićevu obranu Artukovića i Jasenovca ne će i ne može svesti na njegovo šarlatanstvo. Ako netko misli da će ovo mentalno komunistički mediji prešutjeti grdno se vara. Naprotiv! Mesićeve izjave sa snimke iskoristit će kao krunski dokaz da je Hrvatska fašistička i ustaška država koja relativizira Holokaust! Razapet će Mesića kako bi razapeli Hrvatsku!

A Mesić, taj licemjer i veleizdajnik, u svom partizanskom predsjedničkom uredu debelo će se smijati, jer njegov je jedini motiv bio i ostao spriječiti jačanje , suverene, nacionalne Hrvatske države potpuno neovisne od regiona i Beograda! Zbog tog veleizdajničkog motiva Mesić je spreman otrpjeti i batine medija i batine međunarodne zajednice i batine Židovske općine, jer na kraju bit će to za  njega slatke batine.

Hrvatski domoljubi, neumorni istraživači istine o Jasenovcu, gospoda Igor Vukić i Stjepan Razum, ne će nasjesti na ovaj Mesićev spin, ne će Mesićeve eskapade uzeti kao vjerodostojan povijesni iskaz, jer ono što je iskazivao Mesić tek je djelić povijesne istine o nametnutim mitovima koji teško opterećuju hrvatsko društvo i državu.

Hrvatskim domoljubima koji ionako znaju sve o mitu o Jasenovcu, lažima o  Stepincu, o istini o Bleiburgu nije potreban đavolji odvjetnik Mesić i bilo bi ponižavajuće pozivati se na iskaze iz njegove snimke. Znanstveni povijesni pristup tim temama jedini je put izlaska Hrvatske iz mračnih okova mentalno komunističkih laži.

Hrvatski domoljubi moraju izvršiti snažan pritisak na ministra Orepića da konačno riješi krucijalno kazneno djelo „crtača poljudske svastike“, jer rješavanjem tog slučaja doznali bi tko su kreatori i proizvođači fašizma i ustaštva u Hrvatskoj. Dok Nikola Grmoja na sva usta hvali Orepića kao najuspješnijeg ministra treba se upitati!? Ne skriva li možda i Orepić ovaj slučaj kao što je to činio Ostojić radi svojih sebičnih, veleizdajničkih  partitokratskih interesa, kako istina ne bi naštetila njihovim partijama.

Kazimir Mikašek-Kazo/Kamenjar.com

>mesic-hvali-andriju-artukovica-negira-komunisticku-istinu-jasenovcu-video

 

facebook komentari

 • kostresh

  izdajnicki ud, bas i nista vise.
  svaka njemu cast voza nas ko vrag balavce!
  izreka, a mi gluhi nijemi slijepi, vise ne radi. sad ispadamo glupi, lijeni, smuseni…
  izvinite ako sam promasio temu, nisam citao stivo jer se o doticnom nema sto za citati.
  davno procitano, sve. zato sam i piso sto sam napiso. hrvatski.
  Kazo. Vama svaka cast!

 • Sivooki

  Dragi prijatelju, ne pitamo se ništa ni o Orepiću ni o Ostojiću ni o Mesiću, jer – ako laže koza, ne laže rog..

  • Kazimir Mikašek – Kazo

   Svastika je kazneno djelo veleizdaje Domovine, a oni koji to zataškavaju trebali bi biti svjesni svoje uloge. Zbog šake orjunaških ili torcidaških glasača krije se istina koja bi na svjetlo dana dovela proizvođače fašizma u Hrvatskoj.

   • Sivooki

    To je onaj pravi hardcore….
    Božemiprosti, čovjek bi ih “po djelima” mogao poimence nabrojati….!

 • Ivan Tetkovic

  KAZI KAZO TKO JE NACRTAO SVASTIKU,AKO SI TAKO PAMETAN.OVO STO SI NAPISAO TO JE OBICNO LAPRDANJE.

  • Kazimir Mikašek – Kazo

   Proizvođači ustaštva u Hrvatskoj na čelu sa Ostojom Rankovićem! Ovo kazneno djelo koje je teško naštetilo Hrvatskoj u Svijetu riješila bi i moja baba! Na djelu je zataškavanje. Ukoliko bi Orepić otkrio djelo i ustanovio da je to možda počinila “totcida”, a sve indicije govore da jest, jer oni su jedini imali motiv radi odnosa u HNSavezu, tada Most u Splitu ne bi više dobio ni jedan glas.

   Ostoja je zataškao jer ne smije se doznati tko kao inspirator tog nedjela stoji iza proizvođača ustašluka.

   • Maks

    Tad je Mesicu bilo vazno proglasiti drzavu NDHazijom kako nas nebi priznali.. Tudjman je govorio da je on dokazani antifasista i partizan , Paraga podrzavao Mesica – “Mi smo nasljednici Ante Starcevica i Ante Pavelica , sve to je bilo u isto vrijeme, zajednicka igra. Paraga 1999e proglasava Pavelica zlocincem godinu kasnije podrzava Mesica.

  • Sivooki

   Stišajte ton, probiste nam uši!

   • Kazimir Mikašek – Kazo

    Mostovac ili orjunaš:)))))))

    • Sivooki

     Ma, vidjet će se sve… ;)) Pozdrav iz ZG.

 • Ivan Tetkovic

  Ustase nisu imale veleizdajnike u svojim redovima.

 • EMINƎM

  mesić i njemu slični jugosi su u stanju sami sebe i životno ugroziti samo da naštete Hrvatskoj

 • Mesić, hoću reći, da se dobro zna o kojem Mesiću se radi i ovdje govori, jer je u prošlosti bilo vrlo častnih i državotvornih Hrvata, a u obrani NEZAVISNE DRŽAVE HRVATSKE, NDH bio je jedan vrlo dobar vojnik, zapovjednik i pukovnik HRVATSKIH ORUŽANIH SNAGA, HOS Stjepan Mesić. Nadati se je da nisu obiteljski i krvno povezani, jer ovaj Lopov, Izdajica, Lažov, Nitkov i Šarlatan, posljedni Jugoslave i posdljedni – po YU zakonu – vrhovni “komadant” JNA Stevo Mesić ne može biti “U”staša, jer bi on, ovaj Stevo Mesić obeščastio častno, lijepo i puna usta slatkoće ime “U”STAŠA.
  http://otporas.com/tudman-koristi-p…-hrvatske-drzave/