Milan Bandić 365 – stranka rada i solidarnosti

7

Hrvatska dobiva još jednu političku stranku, stranku Milana Bandića. Kako Večernji doznaje osnivačka skupština nove stranke održat će se 14. ožujka, a nova stranka će se zvati Bandić 365 – stranka rada i solidarnosti. 

Osnivanje stranke će se održati na Peščenici, zagrebačkom kvartu gdje je Bandić i započeo svoju političku karijeru. Oko pet tisuća članova već podržava buduću stranku, a navodno će doći i do brojke od šest tisuća članova. Brojeći članove koji će podržati novu stranku, Bandić će biti jači i od zagrebačkog SDP-a.

milan bandić 365 danaNije neka velika tajna da se Bandić sprema na izbore u Zagrebu, a bude li odbijena i njegova žalba na odluku Županijskog suda da mu se ukine mjera opreza zabrane obavljanja dužnosti gradonačelnika, Badić bi mogao podnijeti ostavku na mjesto gradonačelnika već do kraja ožujka.

To znači da će se raspisati novi izbori za gradonačelnika Zagreba, piše Večernji list.

[ad id=”40553″]

facebook komentari

 • Agromentum

  Bolje da je dao stranci ime Stranka radom za boljitak – imao bi sestrinsku stranku koja također krivuda ulijevo. 🙂

 • Moj imenjak sam sebe u jamu gura. Što si god u prošlosti radio, nigdje nisi traga HRVATSTVA ostavio. Političke i narodno/nacionalne stranke ili pokreti povezuju imenom svojeg naroda, a ti po tvojem starom planu i načinu izbjegavaš spomenuti tvoje hrvatsko podrijetlo. Zašto nisi, na primjer, dao svojoj stranki ime OTPOR, što bi značilo: “O”rganizacija, “T”rajnog, “P”okreta, “O”tvoranja, “R”ada., jer bez rada nema života niti suživota.

  • Agromentum

   Tvoj imenjak bi htio nazvati stranku po svom prezimenu što nitko pametan ne radi. Nešto po uzoru na Željka Komšića kojem je vrana popila mozak.

   • Zagreb

    Milan Bandić se ne može istodobno križati i nositi bedž J.B.Tita. Neka se već jednom
    izjasni je li kršćanin i katolik ili sljedbenik Tita koji je progonio, zatvarao i ubijao katoličke
    svećenike.

    • Agromentum

     Ti si mu bliže pa mu to reci. 🙂 Možda je “moderna” demagogija malo drugačija od “klasične” pa se potrebno prilagoditi različitim situacijama.

     • Zagreb

      Bandić se skroz-naskroz izblamirao. Pokazao se kao nedosljedan čovjek koji
      može sjediti na pet stolica. A čovjeku sa pet lica, ne može se vjerovati apsolutno
      ništa. Najbolje mu je da ode kod svećenika na ispovjed i pomoli se Bogu da mu
      prosvijetli um.

     • Agromentum

      Jedina “utjeha” je da ima i gorih od njega.