Milan Kujundžić najavio izlaznu strategija – Ako izgubim pokraden sam!

2

Predsjednički kandidat Hrvatske zore Milan Kujundžić započeo je prošlog vikenda provedbu izlazne strategije iz sasvim izvjesnog poraza na predstojećim predsjedničkim izborima.

Tako se naime mogu tumačiti Kujundžićeve najave, izrečene na tiskovnoj konferenciji, prema kojima će na predsjedničkim izborima on navodno biti pokraden.

-Spremaju se ukrasti glasove, prevariti i medijskim linčom ocrniti sve one koji su različiti, drugačiji i koji će od Hrvatske napraviti zemlju rada i prosperiteta, a ne zemlju podzemlja, kriminala u rukama političkog podzemlja, obavještajnih službi i mafije – kazao je na jučerašnjoj tiskovnoj konferenciji Milan Kujundžić, pripremajući si na taj način odstupnicu u slučaju sasvim izvjesnog izbornog poraza.

Tvrdeći kako je krađe glasova bilo i prije, najavio je mogućnost da bi on mogao biti pokraden pred samo zatvaranje biračkih mjesta.

-Nigdje na svijetu nema izlaznosti od 17 do 19 sati 30 posto kao što ima u Hrvatskoj. To je pokazatelj da tada nastaje mrak i nastaju nepostojeći, fantomski listići. Toliko u svijetu nema nevažećih glasova koliko ih ima u Hrvatskoj. Tada rade olovke kada se na listiće onih kandidata koji im se ne sviđaju još zašara kako bi postali nevažeći – rekao je Kujundžić

Mada su informacije o gradnji vila i njegovom poslovanju s tvrtkom Olympus javnosti poznate od rujna 2008. godine, kada ih je objavio Jutarnji list, za aktualiziranje te teme optužio je “političko podzemlje”, pojašnjavajući kako se “alatima medijskog linča i klevetama” pokušava zaustaviti njegovo “paljenje svjetla” u Hrvatskoj”.

Ne pojašnjavajući uopće optužbe na vlastiti račun zbog poslovanja institucije na čijem je čelu bio u dva mandata, kao niti porijeklo imovine s kojom rasplaže, svoje je protukandidate pozvao da predstave imovinske kartice i način na koji su došlo do svoje imovine.

Izuzetak je napravio u slučaju kandidata Živog zida Ivana Vilibora Sinčića, rekavši da o njemu misli sve najbolje jer zagovara isto što i on.

-Spreman je paliti svjetlo u Hrvatskoj, progovoriti o svemu, o lustraciji – političkoj, gospodarskoj, financijskoj i funkcijskoj – istaknuo je Kujundžić.

Inače, u djelu javnosti  sve se otvorenije mogu čuti tvrdnje kako stvarne  razloge Kujundžićeve kandidature, kao i njegovo programsko opredjeljenje temeljeno na promociji izvedenica izvučenih iz Josipovićeve “nove pravednosti” i “druge republike” treba tražiti upravo u sumnjama vezanim za njegove poslovne aranžmane dok je bio ravnatelj bolnice Dubrava, kao i u interesima nekih “regionalnih” grupacija.

Josip Zdunić/HRsvijet

[ad id=”40551″]

facebook komentari

  • Gabro Vuskic

    U strahu se velike oči!!!

  • peppermintt

    malo san poslušala suočavanje na HTV4 , voditeljica Munižaba , kandidati Kujundžić i Sinčić :))

    ajoj ….eto dovoljno je to reć :)))