Milijan Brkić: BOJ NE BIJE SVIJETLO ORUŽJE, VEĆ SRCE U JUNAKA

3

Potpredsjednik Hrvatskog sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić na svom se facebook profilu osvrnuo na analizu objavljenu u Globusu “Moskva Beogradu isporučuje moćno oružje, Vojska Srbije opet postaje jaka”.

Komentiravši “Putinov predizborni dar Vučiću” Brkić je napisao:

Boj ne bije svijetlo oružje, već srce u junaka.

Niti jedan uspjeh ne ovisi isključivo o sredstvima i alatima kojima raspolažemo, već o našem umijeću, odlučnosti, hrabrosti, upornosti i trudu koji uložimo.

Početkom Domovinskog rata 1991. Srbi su imali puno više tehnike i oružja, ali pobijedilo ih je hrabro hrvatsko srce i bezuvjetna ljubav prema svom narodu i svojoj Domovini!

Milijan Brkić: KOLIKA JE BOL MAJKE KOJA ČEKA POVRATAK SINA NAKON 26 GODINA

facebook komentari

  • Sivooki

    Kako je teško izgubiti obraz i ne željeti to shvatiti….

  • kostresh

    jeka kaze, ne kakaj Miloradeeeeee….

  • Sharp Shooter

    Vaso Juda. Ova njegova izjava graniči sa idiotizmom. Valjda tako brani svoju izdajničku stranku (od SDP, HNS i drugih bijednika Hrvati su navikli na veleizdajničku politiku) koju sada vodi briselski uvlakač i koja oteže s odlukom o nabavi zrakoplova. Samo treba preusmjeriti novac, 14 i pol milijarda kuna su dobili NGO petokolonaši u 2012., poslije još i više. Može se jako brzo utvrditi tko je nakon 2000. započeo uništavati HV i tko je stvarno odgovoran za blamažu oko MiG-ova. Josipović, Kotromanović, Lovrić i ostala jugobagra..