Milijan Brkić: Vrijeme je da Hrvatska iskreno otvori svoja vrata iseljenicima

5

Uvijek s velikim zadovoljstvom sudjelujem na Večernjakovoj domovnici na kojoj se osjeća poseban naboj i emocija prema našoj Domovi te važnost i uloga iseljeništva za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu.

Svi se sjećamo 90-ih godina kada je iseljena Hrvatska dala neizmjeran doprinos stvaranju i oslobađanju jedine nam Hrvatske.

Sada je vrijeme da Hrvatska iskreno otvori vrata svojim iseljenicima i da se stvore uvjeti za ulaganje i povratak pripadnika druge i treće generacije iseljenika.

Oni su od neprocjenjive vrijednosti za Hrvatsku i o njima trebamo skrbiti i činiti sve kako bi im olakšali povratak u Domovinu te sa svojim obrazovanjem i potencijalom pomogli Lijepoj našoj.

Nedopustivo je da ih se sjetimo samo kada trebamo pomoć ili kada nam je potreban njihov glas na izborima. Naše iseljeništvo je naše blago i samo zajedno možemo Hrvatsku pokrenuti u bolje sutra!

Zato skrbimo jedni o drugima i učinimo sve da se naši iseljenici počnu vraćati u svoju Domovinu, bez obzira na kojem kraju svijeta se nalazili, jer svima nam je jedno zajedničko – Hrvatska u srcu ma gdje bili!!!

facebook komentari

 • bubnjar

  Prvo vi napravite lustraciju, vratite hrvatski pravopis i osudite komuniste, pa ćemo vam onda plaćati i vraćati se.

 • Liliane Sahic-pericic

  Gdje si bio sve ove godine foteljašu licemjerni???

  • Natko

   Dotični je desničar, samo po potrebi, tj. kad treba utišati ili zbuniti ovo malo domoljuba što je ostalo!

 • rođeni

  trebamo otvoriti vrata Hrvatima koji su utekli pred vašom pollitikom

 • Sivooki

  Je li svirala Ana?