Ministarstvo državne imovine danas pokreće proces Mesićeve deložacije

4

Bivši predsjednik RH Stjepan Mesić uskoro iseljava iz svog ureda. Naime, Ministarstvo državne imovine danas započinje proces iseljavanja.

Podsjetimo, Ustavni sud odbio je njegov prigovor zbog retroaktivnog primjenjivanja zakona u vezi s njegovim korištenjem Ureda bivšeg predsjednika. Mesić je u priopćenju kazao da to pokazuje koliko je Hrvatska udaljena od toga da bude pravna država i po tko zna koji put ponovio svoju mantru o fašizaciji društva, prenosi direktno.hr

Sud smatra da “institucija predsjednika RH po prestanku obnašanja dužnosti” nije ustavna kategorija te je zakonodavcu prepuštena odluka o tome hoće li i kako eventualno urediti prava bivših predsjednika”.

Deložiranom Mesiću u pomoć je uskočio Savez antifašističkih boraca, koji mu je ponudio korištenje njihovh prostora.

facebook komentari

 • kostresh

  drug ustasa…

 • bakran

  Trebali bi ga doć s šmajserima deložirat.

 • Mesića treba hitno uhapsiti za širenje nepostojećeg fašizna, što je očiti znak širenja miržnje, kleveta, laži i svake vrsti nesnošljivosti. Njegov rječnik nema više od 150 riječi koje dnevno upotrebljava, jer uvijek ponavlja jedno te isto, kao neka papiga. U pravnim državama on bi bio iza rešetaka, tj. u zatvoru. Ali kako Hrvatska još nije ni izdaleka pravna država, što bi se u normalnim prilikama moglo reći da to nije država za poštene, čestite i državotvorne Hrvate, već je to država za hoštaplere, lažove, lopove, izdajnike poput Mesića i njemu sličnima.

  • dubokaistina

   pravna drzava nikad ni nece bit jer ju stvorio Tudaman isprdak udbe