Ministarstvo rada zapošljava 22 službenika

  4
  U jeku godišnjih odmora Ministarstvo rada i mirovinskog sustava otvorilo je natječaj za zapošljavanje 22 službenika na neodređeno vrijeme

  U jeku godišnjih odmora Ministarstvo rada i mirovinskog sustava otvorilo je natječaj za zapošljavanje 22 službenika na neodređeno vrijeme. Do početka idućeg tjedna prikupljaju se ponude za upravne savjetnike i stručne suradnike u sektoru za rad i socijalno partnerstvo, traži se i načelnik sektora za zaštitu na radu i upravne poslove, suradnici u sektoru politika zapošljavanja, te stručni savjetnici za sektor mirovinskog osiguranja. Polovica od novih zaposlenika traži se za poslove u području uprave za koordinaciju programa i projekata Europske unije.

  Riječ je o sektorima za koja su radna mjesta ostala nepopunjena u odnosu na sistematizaciju. Lani je, inače, ovo Ministarstvo imalo 150 radnih mjesta predviđenih sistematizacijom, a popunjeno ih je bilo 111, no broj se rapidno povećao pripajanjem inspekcije rada i zaštite na radu, tako da je za Ministarstvo rada sistematizacijom predviđeno 485 radnika, a, prema podacima koje smo dobili iz Ministarstva, trenutno ih ima 387.
  izvor:poslovni dnevnik

  facebook komentari

  • peppermintt

   viš ti Miralema ( a šta je uoće minja ime ) kaki je domuz, dok je vrime odmora on “tušne ” natječaj i naravno javit će se samo oni kojima i jesu namijenjena radna mjesta-stranački ljudi. I tako se gomila administracija,svaka vlast dovede svoje a zadrži i one bivše, a pred kraj mandata to je takva trpačina za ne povirovat.

   • bit će toga još, do kraja mandata je više od godine dana! Treba njih sve ‘lustrirat pošivačom’

    • peppermintt

     tomu se nadamo ali……..

     • …dugo će potrajat sanacija štete!

      Kukuriku kokošinjcu došao je kraj, sve u juhu! Trebaju nam nove koke nosilice.. Od ovih nismo niti ‘pronosak’ vidjeli 🙂