Mitropolit Mihailo: Potanak je ovaj Patrijarh, đe ima da je RS država?! VIDEO

1

PRAVOSLAVNI MITROPOLIT ISPRIČAO SVE O ZLOČINIMA SRPSKE PRAVOSLAVNE CRKVE

facebook komentari

 • Islam je guja u njedrima cijelom svijetu, posebno nama Europejcima. Dolazi vrijeme da Hrvati opet postanu PREZIĐE KRŠĆANSTVA. neka se ovi današnji naši hrvatski “bošnjaci” ne ljute na ovu riječ PREZIĐE KRŠĆANSTVA, jer se to ne odnosi na njih, pošto oni, tj. danačni takozvani “bošnjaci” tada nisu ni postojali. Tada su postojali Hrvati katolici i Hrvati pravoslavci. Islamizacijom naše voljene Hrvatske Bosne i Hercegovine bilo je Hrvata katolika i Hrvata pravoslavaca koji su se “poislamizirali” kako bi svoje živote spasili i dobili neke privilegije od “sultanovaca” za bolji i ugodniji život.

  Ovo današnji takozvani “bošnjaci” su proizvod hrvatskih katolika i hrvatskih pravoslavaca, ali od 1955. godine neki vrag im uletio u glave, kao kada MUHA DŽVRKULJA uleti konju ili kravi pod rep pa ne zna šta od ida i srdžbe ratiti nego bez ikakove veze unaokolo trčati. To su ti današnji “bošnjaci”!
  http://otporas.com/bitaka-za-koprvn…a-rafajela-boban/

  Slavo Lapić
  Islamska svijest prema kršćanima: ubiti, ubiti i samo ubiti … http://www.jutarnji.hr/…/sok-u-njemackoj…/5398587/…

  Slavo Lapić
  ISLAM JE ZLO a džamije po Evropi treba vlast porušiti…evo dokaza da je islam zlo: https://web.facebook.com/groups/834517033281328/
  Like · Reply · 28 mins

  Milan Boban ·
  http://otporas.com/1787-2/