MLADEN PAVKOVIĆ: Dajte Matiću grad od papira, pa da i on bude gradonačelnik!

5

Bivši, žalosni, ministar branitelja Predrag Matić, najprije je glumio „nezavisnog“, a onda kad je vidio da to slabo radi, upisao se u CK, tj. u SDP.

No, kad je bio ministar učinio je niz grešaka, sve na štetu ljudi koje je navodno predvodio. Govorio je da pokreće Registar branitelja jer se na njegovim stranicama nalazi na tisuće lažnih, onih koji nemaju veze s Domovinskim ratom.

Vrijeme, ili bolje rečeno godine prolaze, a žalosni ministar još do danas nije otkrio ni jednog lažnog branitelja. On je bio jedan od rijetkih koji je javno objavio i svoj ratni put, a kad tamo, među ostalim, ima više odličja iz rata nego svi najviše ratni zapovjednici Grada Vukovara!

Tko mu je potpisao prijedloge za ta odličja? Dedaković i Borković sigurno nisu…Taj čovjek ostat će upamćen i kao „progonitelj“ branitelja. I kao onaj protiv kojeg su najduže protestirali oni koje je predstavljao!
Matić sada želi postati i gradonačelnik Grada Zagreba! Da pukneš od smijeha. Pastiri mu ne bi dali ni ovce čuvati, a građanima Zagreba baš bi trebao jedan takav. Malo sutra!

Kad je obnašao dužnost ministra branitelja, svakodnevno su ga danju i noću morala čuvati pet-šest, a možda i više policajaca. Čuvali su ga od onih koje je navodno predstavljao!
Kad bi postao gradonačelnik Grada Zagreba (o čemu može samo maštati) vjerojatno mu ne bi bilo dosta ni dvadesetak specijalaca da ga obrani od nesretnih Zagrepčana!

No, šalu na stranu. I ovaj tip zna da to nikada neće biti, da je to nemoguća misija, ali kako ne vidi da se i u samoj njegovoj CK-SK-SDP stranci s njegovim prijedlogom sprdaju, a samim time i s njim samim.
Ne, to junak od junaka ipak nije zaslužio!

Ali, ako već želi, neka mu daju na upravljanje neki grad od papira, pa neka se igra!

Mladen Pavković / Kamenjar.com

facebook komentari

 • EMINƎM

  ta jadika bi i nacrtanu kozu izgubila, vidi se da je vrtić ostavio teške traume u tikvanu

 • cleuna892

  Kakva kuknjava Peđa?
  Koji ti je bre quraz?
  Dok si im trebao,da te iskoriste da stupiš u sukob s braniteljima,da stalno zbijaš šale i ispaljuješ otrovne strijelice prema braniteljima i HDZ-U,dotle su te trebali ili,točnije isturili su te.
  Sada im više nisi potreban,pronosali su te i na kraju,kao i svake islužene stare cipele su te odbacili.
  Jednostavno,desilo ti se ono što se dešava svim gadovima poput tebe.
  Računi stigli na naplatu.

  • EMINƎM

   gužva se u komunističkoj partiji

 • bakran

  Pa, je li to neka zezancija; ili on stvarno misli da bi bio gradonačelnik Zg?!
  (Malo sam ‘izvan tijeka’, pa to ozbiljno pitam.)

 • Ivan Tetkovic

  On je zaista bolestan i potrebna mu je stroga psihijatrijska pomoc,pa kada se izlijeci doci ce do saznanja da je do sada bio obican papir za jednokratnu uporabu:Najprije ga je iznevjerila njegova velika ljubav koja je otisla u Beograd i spandala se sa jednim Arkanovcem,drugo,kao logoras bio je povlascen kod cuvara,jer je cinkario drogove i trece ,kao slag na tortu uclanio se u SDP koji ce ga baciti zajedno sa upotrebljenim papirom tamo gdje mu je mjesto.