Mladen Pavković: Mesić je Hrvatsku i Hrvate dovoljno obrukao

0
Foto: Bivši predsjednik Republike odsad ureduje na bivšem Trgu Republike (Damjan Tadić/Cropix & La kost)
(Damjan Tadić/Cropix & La kost)

Bivši, žalosni, predsjednik Republike Stjepan Mesić, (u dva mandata!), pismom se obratio Savezu antifašističkih boraca  i antifašista Hrvatske (SABA RH) i zatražio da ga smjene s mjesta nekakvog počasnog predsjednika te organizacija jer su objavljene snimke njegovih govora iz 1992., a u kojima on veliča ustaše i ustaštvo. Mesić iliti politički kameleon danas iskreno kaže da su to njegove neprihvatljive izjave te da je to bilo prije četvrt stoljeća. Priznaje da je tako govorio gotovo tri godine i da je sve što je tada rekao zapravo bila politika HDZ-a, a što je- to je danas više nego očito – (kaže ON) i ostala politika te stranke. No, u razdoblju posljednjih 20 godina, veli, zastupao je dijametralno oprečna stanovišta.

E, sad ti presudi. Koji je pravi Mesić? Onaj koji se neprestano vrzmao Tuđmanu iza leđa, ili pak onaj koji je sve što je pojeo s „obrađenim“ Hrvatima na kraju – „pokakao“?

Ovaj kontraverzni čovjek poznat i po poznatoj „svemirskoj“ bradici u pismu tvrdi da se njegovo ime koristi  da se ruši Ustav i sustav ove zemlje!?

Ako tko ruši Ustav i sustav, onda nema dvojbe – to je taj!

Zatim laže kad kaže da se bori protiv galopirajuće fašizacije Hrvatske.

Dakle, on opet vidi bijele miševe, odnosno fašiste u Hrvatskoj. A fašisti su za njegovu malenkost upravo oni kojima je 1990. i 1991. držao „predavanja“ o Paveliću i sličnima.

Ne, ne možeš ga uhvatiti ni za glavu ni za rep.

Svoj pamflet završava riječima: Smrt fašizmu-sloboda narodu!

Bravo Mesiću! I to su te učili u HDZ-u?

Taj partizansko-komunistički pozdrav nema danas nikakve veza sa stvarnošću. I izaziva samo podjele, što ovaj i te kako dobro zna.

Stoga, i članovi SABA trebaju i moraju postupiti s tim politikantom kao što je to on svojedobno učinio s 12 Junaka hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata, koji su mu kao generali HV-a napisali otvoreno, iskreno i jasno pismo. Kad je pročitao što su mu napisali, bez milosti, bacio ih je na – ulicu. Zatim mu pod hitno treba oduzeti čin hrvatskog generala i na kaput staviti čin koji on očito više voli – generala JNA! Tim više što hrvatski generali nisu i neće nikada pozdravljati kao on. Trebao bi ga se javno odreći i Hrvatski generalski zbor, jer im šteti ugledu.

No, da više ne sramoti sebe ni Hrvate, možda bi mu ipak bilo najbolje da se pokrije vrećom za smeće te da ostane kod kuće i da svoje najdraže zabavlja svojim ofucanim vicevima.

Hrvatsku i Hrvate  dovoljno je obrukao.

Mladen Pavković

facebook komentari