Pratite nas

Komentar

MLADEN PAVKOVIĆ: Sljedbenici Miloševića žele zadržati Titov trg u Zagrebu

Objavljeno

na

Kontraverzni saborski zastupnik SDP-a Nenad Stazić u Hrvatskom saboru u povodu izmijene imena Trga maršala Tita uz ostalo je izjavio da je Tito u II. svjetskom ratu s vojskom od 800 tisuća boraca pobijedio Pavelića i da danas promjenu imena ovog trga traže – sljedbenici Ante Pavelića!!!

To bi isto tako bilo da mi kažemo da je u hrvatskom obrambenom Domovinskome ratu dr. Franjo Tuđman sa nešto manjom vojnom silom pobijedio srbijanskog i crnogorskog agresora te treću ili četvrtu zločinačku vojsku u Europi (JNA), a poglavito domaće izdajice i da danas ti i takvi sljedbenici Tita, Slobodana Miloševića, Karadžića, Mladića, Hadžića i sličnih  ne žele da se najljepši zagrebački trg i dalje zove imenom ovog (provjerenog) komunističkog zločinca.

Dakle, po tome ispada da samo i isključivo srbijanski četnici i bivši komunisti, sljedbenici Tita i partije, žele zadržati Trg maršala Tita, pa stoga treba oštro napasti i hrvatske branitelje i sve one koje je Tito zatvarao i ubijao, poglavito nakon 1945.!

Kad smo odlazili u Domovinski rat, odlazili smo i u borbu protiv Jugoslavije. A tko je bio na čelu te i takve države? Da smo i dalje željeli Tita i partiju nikada se ne bi odazvali Tuđmanovu pozivu, tako da bi i danas „sve“ ulice i trgovi diljem Hrvatske (i ne samo nje!) nosili ime po ovom komunističkom akrapu.

Tita se ne sudi za njegova dobra djela (antifašizam), već za tisuće masovnih grobnica, koje je među ostalim ostavio i hrvatskom narodu.

U osudi ove inicijative Staziću se odmah pridružio i Milorad Pupovac. Očekivano. Taj ne priznaje  obrambeni Domovinski rat, a još manje da je Srbija bila agresor na Hrvatsku tako da je sa ovim profesionalnim politikantom suviše i polemizirati.

Mladen Pavković

Nenad Stazić: Pavelićevi sljedbenici ucjenjuju Bandića da promijeni ime Trga maršala Tita

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori
Komentiraj

Komentar

Željka Markić: Je li Srećković iskoristio Bet Israel za blaćenja Hrvatske uoči dolaska izraelskog ministra obrane?

Objavljeno

na

Objavio

Je li Srećković iskoristio Bet Israel za blaćenja Hrvatske uoči dolaska izraelskog ministra obrane?

Aleksandar Srećković jučer je dostavio Hini priopćenje u ime židovske zajednice Bet Israel u kojem zbog sudskog poništavanja komunističke osude na smrt poznatog hrvatskog intelektualca i predsjednicka Matice Hrvatske ( iz 11. mj.1945) optužuje Hrvatsku za “kapilarno širenje ustaštva”.

Kad sam jučer vidjela kako Hina revno prenosi njihovo priopćenje – pitala sam se “zašto su to plasirali baš danas?”.

Naime, Županijski je sud u Zagrebu na zahtjev udruge U ime obitelji i Matice Hrvatske rehabilitirao Filipa Lukasa još 20.07, prije 2 mjeseca. Kad sam jutros vidjela da je Hrvatsku po prvi put posjetio izraelski ministar obrane Avigdor Lieberman – bilo mi je jasno.

Srećkovićev politički pamflet, objavljen je 2 mjeseca nakon rehabilitacije Nole, a jedan dan prije posjeta izraelskog ministra – a ponovio je laži o Filipu Lukasu koje su izašle iz propagandne tvornice Titove Jugoslavije – iste one koja je širila laži o Židovima koje je nakon rata poticala da se iz Hrvatske isele u Izrael, pri tom zadražavajući svu pokretnu i nepokretnu imovinu ljudi koji su preživjeli Holokaust.

Rukopis je poznat, odabir trenutka plasiranja laži jasan. Još ostaje otvoreno – je li Srećković iskoristio Bet Israel ili se oni slažu s njegovim pozicijama te koja je uloga Hine u plasiranju kleveta o Hrvatskoj u obliku reakcije na vijest staru 2 mjeseca.

Damir Krstičević: Hrvatska ima prilike učiti od najboljeg na području obrane i sigurnosti

facebook komentari

Nastavi čitati

Komentar

BOROVO SELO: OSVANULA PORUKA NA MAUZOLEJU ZLOČINCA VUKAŠINA ŠOŠKOČANINA!

Objavljeno

na

Objavio

BEZ KOMENTARA – BOROVO SELO: OSVANULA PORUKA NA MAUZOLEJU ZLOČINCA VUKAŠINA ŠOŠKOČANINA!

“Grobovi u žitu vjekovima klet će, zaboravit nikad neće ih Hrvati!”

PITANJE ZA HRVATSKU VLADU: Kada će te ukloniti spomenik četničkom koljaču koji je organizirao masakr 12 hrvatskih redarstvenika?! Nije li neprimjereno da tako blizu mjesta zločina bude spomenik zločincu?

(P.S. Upravo ovakve “argumente” koristili ste prilikom uklanjanja ploče HOS-a u Jasenovcu, komentirao je Velimir Bujanec)

facebook komentari

Nastavi čitati