MLADEN PAVKOVIĆ: Sljedbenici Miloševića žele zadržati Titov trg u Zagrebu

3

Kontraverzni saborski zastupnik SDP-a Nenad Stazić u Hrvatskom saboru u povodu izmijene imena Trga maršala Tita uz ostalo je izjavio da je Tito u II. svjetskom ratu s vojskom od 800 tisuća boraca pobijedio Pavelića i da danas promjenu imena ovog trga traže – sljedbenici Ante Pavelića!!!

To bi isto tako bilo da mi kažemo da je u hrvatskom obrambenom Domovinskome ratu dr. Franjo Tuđman sa nešto manjom vojnom silom pobijedio srbijanskog i crnogorskog agresora te treću ili četvrtu zločinačku vojsku u Europi (JNA), a poglavito domaće izdajice i da danas ti i takvi sljedbenici Tita, Slobodana Miloševića, Karadžića, Mladića, Hadžića i sličnih  ne žele da se najljepši zagrebački trg i dalje zove imenom ovog (provjerenog) komunističkog zločinca.

Dakle, po tome ispada da samo i isključivo srbijanski četnici i bivši komunisti, sljedbenici Tita i partije, žele zadržati Trg maršala Tita, pa stoga treba oštro napasti i hrvatske branitelje i sve one koje je Tito zatvarao i ubijao, poglavito nakon 1945.!

Kad smo odlazili u Domovinski rat, odlazili smo i u borbu protiv Jugoslavije. A tko je bio na čelu te i takve države? Da smo i dalje željeli Tita i partiju nikada se ne bi odazvali Tuđmanovu pozivu, tako da bi i danas „sve“ ulice i trgovi diljem Hrvatske (i ne samo nje!) nosili ime po ovom komunističkom akrapu.

Tita se ne sudi za njegova dobra djela (antifašizam), već za tisuće masovnih grobnica, koje je među ostalim ostavio i hrvatskom narodu.

U osudi ove inicijative Staziću se odmah pridružio i Milorad Pupovac. Očekivano. Taj ne priznaje  obrambeni Domovinski rat, a još manje da je Srbija bila agresor na Hrvatsku tako da je sa ovim profesionalnim politikantom suviše i polemizirati.

Mladen Pavković

Nenad Stazić: Pavelićevi sljedbenici ucjenjuju Bandića da promijeni ime Trga maršala Tita

facebook komentari

 • EMINƎM

  tito je prilikom desanta na Drvaru pokazao svoju borbenost, bijeg s punim gaćama dreka i nisu baš na ponos jednom marš’alu

 • Dusko Besenic

  Samo jedna zamjerka g.Pavkoviću….ne vidim u čemu je to ovaj jugočetnik ,,kontroverzan”, jer je i u Saboru na ,,stalnom zadatku” u borbi protiv Hrvatske, a kao član zločinačke partije! Mislim da bi ovo tijelo za Domovinsku sigurnost (kao što rade ameri) trebalo pokretati postupke protiv takvih koji rade protiv interesa Hrvatske, sa ciljem narušavanje naše sigurnosti i stabilnosti!!!

 • Tonko Martinis

  Blog: “Što povezuje apostola Judu Iškariota i antifašista Josipa Broza Tita? Brutalna izdaja! Uvjerite se.”

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1565135660195530&id=100000973343268