Mladež SDP-a govorom mržnje obrušila se na Ivana Vilibora Sinčića

1

Stalno ‘kvocaju’ o HDZ-ovcima, a mladež SDP-a govorom mržnje obrušila se na Ivana Vilibora Sinčića

Mladež SDP-a s entuzijazmom prate objave Facebook statusa svojih političkih suparnika i nerijetko im daju “epitet” govora mržnje, ignoriraju prave primjere tog društveno netolerantnog oblika ponašanja u vlastitim redovima. Govor mržnje usmjeren protiv Ivana Vilibora Sinčića, 5. siječnja ove godine na Facebooku očitovale su Ivana Pomahač, vijećnica SDP-a u Županijskoj skupštini Varaždinske županije, Livija Faić, predsjednica županijskog foruma žena SDP-a te Dražen Veljanovski, član Županijskog SDP-a Varaždinske županije.

POMAHAC“Tako je perspektivan, produhovljen i divan mladi čovjek, a trga se da bi vodio stoku u toru?! Nije li to kontradiktorno?!”, napisala je Pomahač na Facebooku, a zatim u sljedećem komentaru, vijećnica SDP-a u Županijskoj skupštini Varaždinske županije „govor mržnje“ produbila je pogrdnim imenovanjima i insinuacijama: ”Taj Cvilibor je najgori desničarski projekt bolesnog Pernara i još bolesnijeg Franciškovića. A zna se tko stoji iza Pernatog. Živjela sam u Zagrebu još kad su tek započela Pernarova mahnitanja s prosvjedima i čula sam o njemu takve stvari da ti se krv…”

Raspravi se pridružila i Livija Faić komentarom “I taj je dobio 16% glasova…nemam riječi!” “Užas…I …nervoza u HDZ-ovim redovima je JASNA…bit će REMETINEC premali”, komentirao je Dražen Veljanovski. Inače, ni stranački šef Zoran Milanović, niti SDP-ov kandidat Ivo Josipović nisu se potrudili reagirati na „govor mržnje“ u redovima svojih kadrova. Inače, žestoko su upozoravali na neprimjerene objave na Facebook- profilu Igora Borovca, člana mladeži HDZ-a Grada Varaždina, jasno ukazuju na dvostruke kriterije SDP-ovaca.
Izvor:Tinolovka.news

facebook komentari

  • peppermintt

    “mladi lavovi ” tako ih nazivaše hehe pokazaše da su pravi bezveznjaci, sitimo se onog bisera SDP što je ža jer avion nije se srušio na Čavoglave ….